Niciun inceput de an fara sacose plastic!

sacose plastic

Sacose plastic, un nou an, un nou inceput

Pentru consumatorii finali, ambalajele precum sacosele de plastic reprezinta un ”must” fara de care le-ar fi imposibil sa-si transporte acasa achizitiile. Si asa cum ii sade bine oricarui titular de activitate cu caracter comercial, inceputul de an nu trebuie sa te lase nepregatit.

Propunerea noastra este sa-ti reinnoiesti stocul de sacose plastic, astfel incat clientii ce-ti trec pragul sa aiba mereu la dispozitie mijloacele necesare pentru transportarea cumparaturilor.

Sacose tip maieu din plastic produse cu grafica comandata

Cunosti faimoasele sacose plastic cu pliuri si manere incorporate? Denumirea ”maieu” se datoreaza formei, inspirate de articolele vestimentare.

Le producem in variate marimi, de la cele mici (23 x 35 cm), pana la cele medii (27 x 51 cm) sau mari (40 x 60 cm). Grosimea foliei poate fi aleasa de fiecare client in parte. Pentru acest sortiment, lucram cu folii de polietilena de 10, 15 sau 25 de microni.

Sacose tip banana

Dar despre asa-zisele sacose plastic banana ce stii? Da, sunt cele ”lunguiete”, cu manere aplicate sau decupate, posibil dublate (intarite), in functie de necesitatile exprimate de client.

Compania noastra le fabrica in versiuni diferite, adaptabile tipului de activitati desfasurate si tipologiei de marfuri comercializate. Spre deosebire de prima categorie, folia utilizata este mai groasa, incepand de la 18 microni si putand ajunge pana la 70 de microni.

sacose plastic

 

 

 

 

Detalii de comanda sacose plastic

Oricare iti sunt preferintele, poti comanda sacose plastic chiar pe site-ul nostru. Fiecare ”variatie” a categoriilor exemplificate anterior se poate personaliza.

La Total Gama ducem la capat aceasta procedura prin tehnica de flexografie. Este vorba despre o metoda de imprimare rotativa, care utilizeaza matrice polimerice, denumite clisee flexografice.

In cazul in care comanda presupune sacose plastic personalizate, costurile cliseelor nu sunt incluse in oferta de pret initiala. Ele vor fi achitate la prima comanda, urmand ca la urmatoarele care folosesc aceeasi grafica, sa fie incluse in pret.

In schimb, pentru toate sacosele imprimate, asiguram gratuit machetele flexografice si transportul. Conditia este sa fie indeplinita o comanda minima de 5.000 de bucati atunci cand grafica include 1-3 culori, in timp ce pentru o grafica cu 4-6 culori, comanda incepe de la 10.000 de pungi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *