Pungi din plastic imprimate cu stil si eleganta asortate hainelor

pungi din plastic

Alege cat mai multa culoare pentru pungi din plastic! – Galben, portocaliu, verde

Daca ar fi sa te gandesti la articolele de imbracaminte, la incaltaminte si accesorii, pana in acest moment, sigur ai fi ales macar cateva dintre culorile solare, efervescente. Pentru ca noul sezon este dedicat aproape in intregime tonurilor puternice. Iar lucrurile raman valabile si in industria de packaging, mai exact la toate ”colectiile” de pungi din plastic imprimate.

Cum sa fii in pas cu moda si la pungi din plastic?

pungi din plastic

pungi din plastic

Un nou an inseamna trend-uri noi. Odata cu 2017, poate a venit timpul sa le oferi clientilor ceva diferit, poate mai putin banal decat vechile pungi din plastic personalizate cu care i-ai obisnuit luna de luna, zi de zi.

Este momentul sa introduci ceva nou. Stii foarte bine ca ideile inovative, daca sunt selectate cu multa grija si inspiratie, dau rezultate surprinzatoare. Iar tu cauti solutii pentru rezultate cat mai favorabile in termene de vanzari, nu-i asa?

Pentru a capta atentia consumatorilor, o idee destul de indrazneata este sa te folosesti de elementele cromatice considerate la moda in tot ce inseamna fashion, make up si design. Si aducandu-le in prim plan, le poti introduce sub forma de noutati la pungi din plastic personalizate.

3 Noutati cromatice pentru sezonul primavara-vara

Pentru designer-i, anul 2017 inseamna bogatie de culori. Acelasi trend poate fi urmat si de producatorii de pungi plastic, care-si pot improspata ofertele cu o cromatica noua, din care nu lispesc:

– Primrose Yellow – Galbenul Primrose devine inlocuitorul galbenului-mustar. Este o versiune plina de stralucire, ce pune in valoare orice look monocromatic si poate evidentia mesajele imprimate pe pungi de plastic.

– Flame – In ”traducere”, vorbim despre rosu-portocaliu, cald si primitor, de o vitalitate debordanta. Culoarea, de o intensitate ireala, invita la distractie, fiind poate optiunea cu cele mai mare sanse sa inflacareze inimile consumatorilor.

– Greenery – Iata-ne ajunsi si la protagonistul anului, verdele-crud, ”vanat” de designer-ii vestimentari. Un amestec de lime si iarba cruda, poate fi interpretat drept o declaratie de renastere si de regenerare pentru toate afacerile.

Ai un business ce are nevoie de un imbold pentru a se face vazut? Incearca una dintre propunerile anterioare! Alege pungi cat mai colorate! Comanda acum pungi din plastic la adresa comenzi@pungi-maieu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *