Fabrica pungi personalizate produce pungi de plastic in tiraje industriale!

Fabrica pungi personalizate- fabrica noastra de pungi plastic este in afara Bucurestului iar transportul produselor este gratuit in toate orasele din tara.

Primul pas in acest proces este cel de realizarea de machete grafice. Producerea unui cliseu flexografic dureaza 2 zile, iar dupa ce matrita este gata, aceasta poate fi folosita ulterior pentru toate comenzile de personalizare pungi plastic.

Daca sunteti clientii nostri, noi va rasplatim loialitatea si oferim tot GRATUIT machetarea grafica – pe langa transportul comenzii (de asemenea gratuit), multumita retelei noastre de distributie!

fabrica pungi

Fabrica pungi! Producem pungi plastic personalizate la cel mai mic pret din Romania si la o calitate foarte buna.

Va stam la dispozitie cu o gama larga de pungi din plastic.

Tocmai pentru ca nu tinem in stoc pungi de plastic, ci le producem in urma unei comenzi, aveti garantia calitatii – pungile nu sunt depozitate si astfel nu se deterioreaza. Primind pungi in stare excelenta aveti siguranta utilizarii unui produs nou si care, depozitat corect, va tine fara probleme greutatile.

Productia variata de pungi personalizate reuneste pungi banana sau pungi maieu. Ele pot fi imprimate pe o fata / fata-verso, cu mesajul publicitar sau logo-ul companiei. Astfel puteti sa ajungeti in casele publicului tinta si sa va faceti remarcati.

Cantitatea minima pentru fabricarea de pungi personalizate este 5.000buc cu imprimare la 1-2 culori, de 15.000buc (3 culori), de 20.000buc (4 culori), de 25.000buc (5 culori) si de 30.000 (6 culori).

Termenul pentru fabricarea pungilor din plastic este de 4-6 zile de la comanda ferma. Acesta depinde de complexitatea cliseelor flexografice folosite in cazul pungilor personalizate. Daca este vorba de un singur cliseu sau mai multe (loturi cu personalizari diferite sau personalizare fata-verso a pungilor). Cu cat vor fi folosite mai multe culori pentru realizarea personalizarii cu atat valoarea cliseului flexografic va fi mai mare.

Timpul de productie, in fabrica, pentru comenzile de pungi este de minim 3 zile lucratoare. Ca timp mediu de productie pentru pungi personalizate aveti in vedere 5 zile lucratoare de la comanda ferma.

La prima comanda, timpul de productie este mai mare cu 2 zile pentru a se confectiona cliseele flexografice.

Comenzi minime de 5.000bucati/model

Asteptam comenzile la tel: 074.202.41.41 si pe adresa comenzi@pungi-maieu.ro

producator pungi plastic     fabrica pungi