Parteneriate

Pungile personalizate sunt un mod excelent de a ne promova afacerea si de a ne diferentia de concurenta. La pungi-maieu.ro producem pungi personalizate la comanda, imprimate cu grafica clientului. Cantitatea minima este de 5.000 bucati/model, preturi de producator. Pungile biodegradabile personalizate respectand normele in vigoare, 100% biodegradabile si compostabile. Respectam standardul european 13432 pentru pungile biodegradabile.

Suntem deschisi la colaborari B2B cu revanzatori sau furnizori de servicii similare. Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre produsele noastre sau sa discutati despre o colaborare, puteti sa ne contactati prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru.

Ca revanzator al produselor noastre, beneficiati de:

  • O gama variata de pungi personalizate, de diferite dimensiuni, culori si modele, care se potrivesc oricarui tip de afacere sau eveniment.
  • O calitate superioara a produselor, care respecta normele europene si sunt realizate din materiale ecologice si durabile.
  • O reducere substantiala a preturilor, in functie de cantitatea comandata si de frecventa comenzilor.
  • O livrare rapida si sigura a produselor, in orice zona din tara.
  • O infrastructura de afaceri deja implementata si know-how-ul echipei noastre pentru a va ajuta sa faceti profit cat mai rapid.

Pungile personalizate sunt ideale pentru a va promova afacerea si pentru a va diferentia de concurenta. Acestea pot fi utilizate pentru a oferi cadouri sau mostre gratuite clientilor sau pentru a le oferi un mod elegant si practic de a transporta produsele achizitionate. Pungile personalizate pot fi utilizate si ca un mod excelent de a va promova afacerea la evenimente sau conferinte.

Pungile biodegradabile sunt o optiune excelenta pentru companiile care doresc sa isi reduca impactul asupra mediului inconjurator. Acestea sunt realizate din materiale biodegradabile si compostabile si respecta normele in vigoare. Pungile biodegradabile sunt o optiune excelenta pentru companiile care doresc sa isi reduca impactul asupra mediului inconjurator.