Pret pungi plastic fara concurenta pentru magazinul tau! Afla la 0742.024.141.

Pret pungi plastic de calitate pentru afacerea ta. Oferta noastra de pungi plastic personalizate este foarte variata astfel incat tu sa iti poti alege modelul preferat!

Fabrica noastra produce pungi plastic personalizate la comanda, iar in urma transmiterii detaliilor de productie, noi vom stabili alaturi de tine fiecare detaliu al comenzii, inainte de a da lotul de pungi in lucru.

Pungi plastic – practice, rezistente!

Pungile plastic se deosebesc de pungile de hartie atat prin rezistenta si caracteristici, cat si prin grosimea maxima la care pot fi realizate. Pungile plastic sunt un model de pungi foarte apreciat atat datorita rezistentei sale cat si datorita aspectului. In plus sunt foarte usor de intretinut. Le intalnim la (aproape) orice mall. De la magazinele de haine si incaltaminte la raioanele de electrocasnice mici. La marile magazine centrale sau chiar la farmacii si magazine de produse IT.

pungi plastic personalizate pret

Dar principalul avantaj cand vorbim despre personalizarea de pungi plastic, il reprezinta timpul de executie scurt dar si flexibilitate in alegerea designului. Intre comanda ferma si momentul primirii produselor, nu trec mai mult de 7 zile lucratoare!

Din acest motiv va puteti aproviziona cu stocul necesar de pungi plastic personalizate in avans, avand astfel produse de calitate pe care le puteti folosi in orice moment.

Pret pungi plastic, modalitatea de calcul:

Pentru un calcul de pret pungi plastic maieu avem nevoie de:

-cantitatea pungilor;

-dimensiunea pungilor;

-grosimea foliei;

-numarul de culori imprimate;

-imprimarea pungilor pe o fata sau fata-verso;

Pungi plastic la pret de producator, grafica gratuita si transport gratuit la cel mai mic pret la pungile din plastic.

Preturile pungilor maieu din plastic si preturile pungilor maieu biodegradabile sunt diferite.

Pret pungi plastic

Comanda minima pentru pungi plastic este de 5.000 de bucati pentru cele cu personalizare cu maxim 2 culori, de 15.000 de bucati pentru 3 culori.

In continuare, pragul minim de comanda pentru personalizari este dupa cum urmeaza: la 4 culori (min. 20.000 buc), 5 culori (min. 25.000 buc) iar pentru 6 culori (min. 30.000 buc).

Pungi plastic personalizate pot fi utilizate la ambalarea de produse din cele mai diferite. De la materiale de constructii, de amenajare interioara sau articole marochinarie, pana la alimente, fast-food, medicamente, articole de pet-shop sau articole de imbracaminte.

Astfel, in functie de produsele comercializate aveti nevoie de pungi de plastic de diferite dimensiuni/grosimi. Echipa noastra este aici sa te consilieze pe parcursul intregului proces. De la alegerea modelului de punga si a designului pentru aceasta, pana la alegerea dimensiunilor adecvate pentru buna utilizare a acesteia.

Pungile plastic personalizate sunt din folie alba, si pornesc de la o grosime minima de 15 microni pana la o grosime maxima a foliei de maxim 80 microni.

Preturile pungilor maieu pentru farmacii pornesc de la 0.065 lei/buc+tva. Preturile pungilor pentru produsele alimentare pornesc de la 0.11 lei/buc +tva cu taxele de mediu incluse.

Grafica si transportul pungilor este gratuita pentru fiecare comanda indiferent de comanda, termenul de livrare pentru pungi este de 4-6 zile de la comanda ferma.

Modalitatea de plata este de 50% avans cand se considera comanda ferma iar restul de 50% se achita la livrarea pungilor.

Pentru mai multe informatii si cotatii de pret asteptam cererile dvs la adresa comenzi@pungi-maieu.ro sau la telefon 0742.024.141.