Livrare si retur

LIVRARE SI RETUR

  1. Detalii privind Livrarea Produselor

Site-ul pungi-maieu.ro, operat de SC Total Gama Prod SRL, se asigură că toate produsele achiziționate de clienți ajung în timp util și în condiții optime. Pentru acest lucru, colaborăm cu două dintre cele mai cunoscute și eficiente companii de curierat de pe piață: Fan Courier și Dragon Star.

Misiunea noastră este să vă oferim servicii rapide și eficiente, astfel încât să puteți folosi produsele noastre cât mai repede posibil. Comenzile sunt procesate in fiecare zi, pentru a asigura un flux constant și eficient. Dorim totuși să precizăm că, din motive logistice, comenzile plasate în zilele de vineri, sâmbătă, duminică sau în zilele de sărbători legale, vor fi procesate în termen de două zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

  1. Varietatea Metodelor de Plată

Pentru a vă ușura experiența de cumpărături și a vă oferi cât mai multe opțiuni, am pus la dispoziție mai multe modalități de plată:

  1. Plata ramburs: Este metoda cea mai simplă și mai rapidă. În momentul în care primiți coletul, îi plătiți suma datorată curierului.
  2. Ordin de plată: După plasarea comenzii, veți primi toate detaliile necesare pentru a face un transfer bancar. După ce plata este confirmată, coletul va fi expediat.
  3. Plata online cu card bancar: O metodă sigură, rapidă și fără costuri suplimentare.

Ținem să subliniem că pentru comenzile cu o valoare mai mare de 5000 de lei, solicităm un avans de 50% din suma totală. Restul de 50% se poate achita fie ramburs, fie prin ordin de plată, în funcție de preferințele dvs.

  1. Siguranța și Securitatea Tranzacțiilor

Pentru a asigura o experiență de cumpărături cât mai sigură, toate tranzacțiile cu cardul pe site-ul nostru sunt securizate prin procesatorul de plată MobilPay, un partener de încredere care garantează siguranța datelor dvs. financiare.

Datele dvs. bancare sunt criptate și protejate printr-un sistem SSL (Secure Sockets Layer), asigurându-vă că informațiile nu pot fi accesate sau utilizate de terțe părți. De asemenea, pungi-maieu.ro nu stochează și nu are acces la nicio informație legată de cardul dvs.

In cazul în care cardul dvs. este într-o altă monedă decât RON, tranzacțiile se vor efectua în lei, la cursul bancii emitente a cardului respectiv.

  1. Politica de Retur și Responsabilitatea Clientului

Înțelegem că, uneori, produsele pe care le achiziționați online nu corespund așteptărilor. Pentru aceste situații, am dezvoltat o politică de retur flexibilă și în acord cu prevederile legale. Astfel, aveți dreptul să returnați produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora, fără a fi necesar să furnizați un motiv.

Returnarea produselor se realizează prin intermediul partenerilor noștri de curierat: Fan Courier sau Dragon Star. Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor sunt suportate de către client.

Vă rugăm să ne trimiteți produsele înapoi în aceeași stare în care le-ați primit, în ambalajul original și fără semne de uzură sau deteriorare. În cazul în care constatăm că produsele returnate sunt deteriorate sau au fost folosite într-un mod care a dus la diminuarea valorii lor, ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea sau de a reduce suma care urmează a fi rambursată.

Toate aceste condiții se încadrează în prevederile legale ale Ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță.

Ne dorim să vă oferim o experiență cât mai plăcută în colaborarea cu noi. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați. Echipa pungi-maieu.ro este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră.