Producator pungi de cea mai buna calitate!

Daca esti in cautare de un producator pungi si ai ajuns la noi, esti un norocos! Vei avea ocazia de a colabora cu un producator pungi plastic cu experienta si renume pe piata din Romania.

Iti oferim intreaga gama de pungi plastic si sacose simple sau imprimate, de orice dimensiuni si grosimi – conform nevoilor tale! Pungescu va pune la dispozitie pungi biodegradabile certificate TUV, sacose tip banana si sacose tip maieu cat si pungi din plastic de 50 microni.

PUNGI-MAIEU.RO – pungi tip maieu si tip banana din plastic, pungi personalizate si sacose din plastic neimprimate.

 

producator pungi

Ne mandrim atat cu un portofoliu impresionant de clienti, dar cel mai mult ne recomanda relatiile de lunga durata cu majoritatea dintre ei. Numai astfel stim sigur ca ei sunt multumiti de serviciile oferite de noi, si aici este adevaratul compliment. Hai sa ne cunoastem si sa te convingi ca pentru noi esti mai mult decat un simplu client – esti partenerul nostru.

Lasa-ne pe noi sa ne preocupam de produsul cel mai potrivit in contul dvs, fie ca sunt pungi biodegradabile fie ca sunt pungi din plastic noi iti putem recomanda ce este cel mai bine pentru afacerea dvs.

Atunci cand tu esti in lumina reflectoarelor, o raza ajunge si la noi.

Imprimam folii plastic pe care le sudam si le transformam pungi maieu si pungi banana.

Pungi din plastic maieu si banana la pret de producator, cu livrare gratuita in principalele orase din tara.

Producator pungi maieu din plastic, producem pungi maieu personalizate si sacose din plastic neimprimate. Pe langa aceste pungi maieu produce si sacose tip banana.

Producerea pungilor maieu si livrarea comenzilor se face intre 4 si 7 zile lucratoare de la comanda ferma. Livrarea este gratuita in Bucuresti si in cele mai mari orase din tara, contul dvs este asigurat de noi!

Macheta grafica si livarea pungilor maieu sunt gratuite.

Producator pungi biodegradabile personalizate, maieu si banana, asteptam comenzile dvs pentru pungi.

Fabricam sacose maieu din polietilena si polipropilena precum si sacose biodegradabile si compostabile. Nu producam saci plastic simpli, ambalaj din material plastic de diferite forme sau folie stretch.

Un cos de cumparaturi in singuranta se transporta numai cu pungi rezistente, care sa confere siguranta produselor cumparate. Incurajam un comportament responsabil cu privire la folosirea unui ambalaj din material plastic, articole de ambalaj, pungi alimentare, sacilor menajeri sau orice folii plastic folosite.

producator pungi

Producem pungi personalizate in cantitati de minim 5.000buc cu imprimare la maxim 2 culori pe o singura fata.

Pentru a produce pungi maieu imprimate la maxim 3 culori comanda minima trebuie sa fie de 5.000buc, pentru 4 culori – minim 10.000 bucati.

Pentru ambalaje din mase plastice se achita taxe de mediu, atat pentru ambalaje din plastic cat si pentru ambalaje biodegradabile si compostabile. Se achita taxa de ambalaj atat pentru role pungi, pungi si plicuri, saci personalizati, pungi bopp, folie stretch sau orice alte pungi sacose se pun pe piata nationala.

Sacose tip maieu cu pliuri laterale din polietilena si polipropilena sunt considerate ambalaje si se achita taxe de mediu/kg.

Nu conteaza locatia si regiunea de unde comanzi, noi livram in toata tara prin curier. Producem o gama de produse mare, pungi folii sau alte mase plastice la cerere. Producator ambalaje pungi personalizate, ambalaje din polietilena sau biodegradabile.

Fabricarea articolelor de ambalaj biodegradabil presupune certificarea foliei din care sunt confectionate produselor. Sunteti conectat in permanenta cu o echipa de profesionisti, asiguram o legatura permanenta, asigurand cu prioritate situatile de urgenta.

Echipamentele noastre nu sunt destinate productiei sacilor menajeri si articolelor de ambalaje destinate food-contact.

Pentru a lansa o comanda in productie trebuie achitat 50% din comanda iar restul se achita la livrarea sacoselor din tipul comandat.

Asteptam comenzi pe adresa comenzi@pungi-maieu.ro sau la telefon 0742.024.141

producator pungi