pungi de plastic personalizate

Pungi de plastic personalizate pentru toate sezoanele, rezistente sa fie!

La producatorul de pungi de plastic personalizate Profi Plastic Production, poti gasi sacose de plastic pentru toate sezoanele…

Pungi colorate de la o vara la alta…

Dupa o vara extrem de colorata, cu mult soare si pungi de plastic personalizate in cele mai tonice nuante, a urmat o iarna geroasa cum n-a mai fost de ani buni. Au venit si sarbatorile de iarna, inca un prilej sa le schimbam din nou ”look-ul”.

pungi de plastic personalizate

Dar tineti-va bine! Transformarile cromatice si de grafica nu au luat sfarsit odata cu ultimele zile din anul 2016. Linistite, pungile noastre au asteptat sa le fie din nou modificat aspectul ”dupa chipul si asemanarea” clientilor.

Nici nu am desfacut bine sampaniile de Revelion, nici nu ne-am revenit in totalitate dupa o luna epuizanta de alergatura prin magazine incarcati de sacose plastic, ca ne-am pus din nou mintile si mainile la lucru.

Restilizari de inceput de an si de primavara…

Fara sa mai stam pe ganduri, am demarat o noua etapa de restilizare. Ca doar nu era sa ne ”imbracam” pungile, din nou, in aceleasi ”hainute” special create pentru sarbatorile de iarna. Si le-am pregatit de primavara, de martisor…

Au fost cateva saptamani si luni incarcate de aceeasi bucurie cu care intreaga natura renaste. Si aceeasi energie pozitiva a umplut de culoare toate sacosele pe care le-am creat si imprimat de la inceputul acestui an.

Le-am imprimat fatetele de alb si rosu, in tandem cu luna lui martisor. Le-am decorat cu imagini grafice sugestive pentru sezonul in care imprejurimile incep sa prinda tot mai multa viata si culoare.

Munca a fost din plin…

Nu ne oprim din planul nostru de a umple de voiosie tot ce inseamna pungi de plastic persoanlizate. Iar cea mai buna dovada sunt comenzile realizate de clientii nostri pana acum:

  • Shopping bags de dimensiuni mari – Cele mai mari sunt variantele ”banana”, care pot atinge si 70 x 70 centimetri, pentru care folosim si folii cu grosimea de 80 de microni;
  • Pungi banana si maieu de dimensiuni medii – Sunt poate cele mai versatile dintre produsele noastre, fiind si cele mai des comandate, atat in formatul banana, cat si in formatul maieu;
  • Sacose de dimensiuni mici – Probabil cele mai ”dragalase” dintre toate, le recomandam in special atunci cand se comercializeaza produse farmaceutice, decoratiuni si obiecte mai mititele.

Dar nu te mai retinem la vorba, ci te invitam chiar acum sa dai o fuga pana pe pagina de Contact si sa soliciti o cerere de oferta pentru categoria care te intereseaza!