Sacose maieu ieftine si rezistente pentru magazinul tau!

Sacose maieu din plastic – eficiente, accesibile!

Cauti sacose maieu de plastic produse la comanda, in functie de cerinte specifice? Se pot livra atat simple cat si personalizate. Sacosele se realizeaza la dimensiuni si grosimi diferite, iar daca sunt personalizate, aceste variabile influenteaza si procesul de imprimare.

De aceea, noi stabilim alaturi de tine fiecare detaliu al comenzii, iar abia dupa ce realizam o simulare si tu esti super incantat de rezultat trecem si la executarea efectiva a comenzii de pungi.

Costul total pentru pungi personalizate este unul echilibrat daca raportam la rezultatele publicitare obtinute prin acestea.

Cantitatea minima pentru o comanda sacose plastic este de 5.000buc cu imprimare la maxim 2 culori. Pentru 15.000buc pentru 3 culori, de 20.000 pentru 4 culori, de 25.000buc pentru 5 culori si de minim 30.000buc pentru 6 culori.

Dimensiunea standard este de 40x50cm cu o grosime de 35 microni, sarcina pe care o poate sustine este de 4-7kg.

Cele mai mici sacose personalizate sunt cele de 22x30cm si sunt folosite in general la farmacii pentru produse farmaceutice. Cele mai mari sunt cele de 60x60cm si sunt folosite in general pentru produsele voluminoase.

Sacosele de plastic personalizate de noi pot fi folosite pentru a iesi in evidenta in domeniul afacerii tale. Pentru a-ti creste expunerea sau pur si simplu pentru a surprinde clientii fideli cu un cadou deosebit intr-un ambalaj memorabil!

Producem sacose maieu personalizate din plastic la dimensiuni intre 23×35 cm si 40x60cm.

Pungile au grosimea minima de 10 microni pentru pungile mici de 23X35cm pana la 25 de microni pentru dimensiunea de 40x60cm.

Cand iti alegi cea mai potrivita sacose maieu personalizata este bine sa tii cont de cateva aspecte:

1. Cand un partener sau potential client vine in vizita la birou ofera-i o sacosa personalizata cu datele companiei –eventual plina cu materiale promotionale.

2. Pregateste in magazin produse gratis – sampling, cadouri de sezon (Craciun sau Black Friday), promotii speciale si ambaleaza-le in sacose de plastic personalizate in culori vii si cu un design unic.

3. Pentru a face o comanda de sacose plastic personalizate vino cu design-ul tau, angajeaza un graphic designer sau beneficiaza de GRAFICA GRATUITA din partea noastra!

Cum imi aleg design-ul pentru sacose maieu personalizata?

Chiar daca stii foarte clar ce mesaj doresti sa transmiti, este recomandat sa apelezi la ajutorul unui specialist in comunicare/ design pentru a te ajuta sa creezi o imagine unitara a brandului tau – materialele vizuale si grafice. Nu este simplu sa integrezi componentele ce alcatuiesc identitatea brand-ului tau intr-un ‘tot’ coerent.

Sa dai acea nuanta ‘catchy’ printr-un slogan deosebit completat de un vizual memorabil – acesta este secretul unei promovari reusite.

Cine ma poate ajuta sa fac alegerea potrivita pentru imprimarea unei sacose de plastic?

Noi incercam sa facem tot acest proces cat mai simplu si eficient pentru tine. De aceea, inca de la stabilirea primului contact cu echipa noastra, vei fi indrumat si sfatuit cu privire la optiunile pe care le ai. Te asistam cu realizarea machetei grafice – daca ai un concept in minte il vom adapta/dezvolta pentru a realiza un print avantajos – nu doar ca pret ci si ca impact!

Sacosele personalizate de noi “nu te lasa la greu”. Altfel spus, nu vei risca sa iti faci o imagine proasta in fata clientilor, prezentandu-te cu o sacosa de plastic care se rupe cum au iesit pe usa sau cu un print de proasta calitate.

 

sacose maieu

 

Sacosele sunt in general sacose mari de tip maieu, cele de 40×60 cm, sunt cele mai utilizate pentru produsele mari, sunt folosite de cofetarii pentru torturi sau pentru produse voluminoase.

Pentru mai multe informatii despre sacose de plastic asteptam pe adresa comenzi@pungi-maieu.ro sau la telefon 0742.024.141.