Ce pungi plastic personalizate sunt potrivite pentru magazinul meu?

pungi plastic personalizate

Pungi plastic personalizate utile si placute pentru magazin

pungi plastic personalizate

Pentru orice owner de magazin stocul de pungi plastic personalizate este foarte important. De acesta depinde functionarea in conditii normale a magazinului si isi pun amprenta direct asupra satisfactiei clientilor. Nu este numai o situatie deranjanta pentru clienti sa ramana fara pungi plastic in magazin, dar este chiar un obstacol in realizarea cumparaturilor.

Fie ca sunt oferite gratuit sau contra cost, fiecare magazin este aprovizionat cu sacose de plastic. Altfel cum ar putea clientii ridica produsele? Pe langa disponibilitatea pungilor de plastic in magazine o alta problema este reprezentata de calitatea acestora. Daca pungile lasa de dorit in ceea ce priveste calitatea, atunci clientii vor fi nemultumiti si vor pune acest neajuns pe seama indiferentei patronului de magazin. Atentia la detalii este esentiala pentru pastrarea unei imagini favorabile in ochii clientilor.

Modele de pungi plastic personalizate disponibile la Total Gama

Total Gama produce si comercializeaza pungi plastic personalizate de diferite modele, printre cele mai populare dintre acestea fiind: pungi tip maieu si pungi tip banana.

Pungile de plastic tip maieu sunt cele mai intalnite in market-uri, farmacii in timp ce pungile de plastic tip banana sunt mai des intalnite in mall-uri.

De fiecare data cand alegi o metoda pentru a-ti promova afacerea, trebuie sa iei in considerare caracteristicile specifice mediului in care vei aplica metoda aleasa.

Daca ne gandim la durata de viata pentru un lot de pungi plastic personalizate, atunci putem spune ca aceste materiale publicitare au parte de o expunere crescuta – care depinde de amploarea business-ului respectiv si de dezvoltarea bugetului alocat pentru realizarea acestora.

Alege pungi plastic personalizate daca vrei sa-ti impresionezi clientii sau chiar partenerii de afaceri

Pungile personalizate pot fi realizate pentru a servi in diferite situatii – de la promovarea unui nou magazin la serbarea unor date aniversare, la lansarea unor noi produse/ servicii in magazinele tale.

Oricare ar fi motivul, noi avem solutia potrivita pentru tine. 

pungi plastic personalizate

Pungile maieu si pungile banana se realizeaza numai la comanda in urma stabilirii impreuna cu tine a detaliilor legate de finisaje/imprimare. Orice comanda se introduce in productie incepand cu minimum 5.000 de bucati per model/dimensiune si beneficiaza din partea noastra de servicii incluse GRATUIT – realizarea machetei grafice pentru imprimarea pungilor si transportul comenzii tale!

Pentru informatii suplimentare, cereri de oferta sau plasarea de comenzi va asteptam la:

Telefon: 0742.024.141

Mail: comenzi@pungi-maieu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *