PUNGILE PERSONALIZATE – PROMOVEAZA-TE INTELIGENT IN SEZONUL REDUCERILOR!

pungile personalizate

Pungile personalizate sunt un aliat de incredere pentru cei care stiu sa le utilizeze pentru promovare.

Pungile personalizate sunt astazi (mai mult ca niciodata) un sprijin substantial pentru castigarea de expunere pentru afacerea oricui. De ce? Simplu. Pentru ca sunt utile, ieftine si usor de procurat.

pungile personalizate

Pungile personalizate – miracolul productiei publicitare

Pungile personalizate sunt doar unul dintre multele suporturi de realizare a publicitatii. Practic orice obiect poate deveni publicitar. Atunci cand pe el este imprimat/ inscriptionat un mesaj sau un logo propriu unei companii, cu scopul de a crea awareness pentru un brand anume.

Pe piata autohtona, pungile reprezinta in prezent unul dintre cele mai solicitate/ utilizate produse folosite in acest scop. Motivele nu sunt putine si nici de neglijat. Realitatea este ca pungile personalizate sunt printre cele mai ieftine si eficiente produse promo din doua motive simple: pretul accesibil si versatilitatea situatiilor in care acestea pot fi alegerea perfecta.

Pungile personalizate – modele, optiuni personalizare

Ca orice alta categorie de produs si pungile se gasesc in modele diferite, modele care dincolo de look-ul diferit, ofera optiuni de utilizare specifice.

Pungile maieu – sunt pungile cu doua manere cu pliuri laterale si sunt foarte folosite in special de supermarket-uri si  diferite magazine de retail (outlet, farmacii, brutarii, pet-shop, etc).

Sacosele maieu se pot confectiona incepand cu dimensiunea de 23 x 35 cm si pana la 40 x 60 cm, plus pliurile laterale specifice.

Pungile banana sunt mai rezistente si ofera posibilitatea transportului unor greutati cu mult peste cele proprii pungilor maieu. Pungile banana se pot confectiona incepand de la 22 x 30 cm pana la 50 x 55 cm. Manerele pentru aceste pungi difera ca si constructie si rezistenta fata de cele ale pungilor maieu.

Mai mult, datorita formei specifice pungilor banana, imprimarea se poate realiza pe intreaga suprafata a pungilor, spre deosebire de pungile maieu, pentru care, suprafata printabila incepe de sub manerele sale.

Pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere pentru business-ul vostru, noi va stam la dispozitie pentru informatii detaliate, cereri de oferta sau comenzi!

Contactati-ne la:

Telefon: 0742.024.141

Mail: comenzi@pungi-maieu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *