PUNGILE MAIEU – O VARIANTA ACCESIBILA DE PERSONALIZARE

producator pungi

Pungile maieu sunt printre cele mai populare pungi plastic, atunci cand vine vorba de personalizare.

Pungile maieu folosite la cumparaturi. Personalizatea pungilor de plastic este un procedeu foarte folosit mai des de proprietarii de magazine, dar nu numai.

Astfel, atat pungile de plastic tip maieu cat si cele tip banana pot fi personalizate in functie de dorintele individuale ale clientilor.

Pungile maieu – ieftine si rezistente!

Desi pungile maieu se fabrica la densitati mai reduse in comparatie cu pungile banana, acestea sunt destul de rezistente incat sa sustina greutati impresionante.

Pentru uzul acestora in magazine de tip market sau farmacii, recomandam ca dimensiune comandarea de pungi maieu la 27×51 cm si la o grosime a foliei de 14 microni – pentru a suporta o sarcina de 5-6 kg.

Pungile maieu se pot personaliza la cerere, cu maxim 6 culori, imprimate o fata sau imprimate fata-verso. Dimensiunea minima pentru pungile de plastic tip maieu este de 23×35 cm iar dimensiunea maxima este de 40×60 cm.

Pungile maieu sunt printre

Pungile maieu sau pungile banana?  

Dupa cum am spus si mai sus, pungile banana au o grosime mai mare a foliei de polietilena. Astfel, dimensiunea standard pentru pungile tip banana este de 40×50 cm iar grosimea de 35 de microni este cea optima pentru a sustine o greutate de 5-7 kg. Pungile banana au manerul intarit, oferind astfel un plus de siguranta la transportul de greutati.

Pungile maieu au un pret mai mic decat pungile tip banana personalizate.

Pungile banana din plastic se pot personaliza de la minim 22×30, pana la 60×60 cm, porninde de la o culoare pana la maxim 6 culori. Imprimarea pentru pungile tip banana se poate face pe o singura fata sau fata-verso.

Numai pungile tip banana la dimensiuni mai mici de 30×40 cm se fac de obicei fara intaritura la maner, dimensiunea lor nu justifica acest lucru. La dimensiuni mai mari de 30×40 cm, TOATE pungile banana au maner intarit.

Pentru mai multe informatii, cereri de oferta sau comenzi contactati-ne!

Telefon: 0742.02.41.41

Mail: comenzi@pungi-maieu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *