PUNGI PERSONALIZATE CU DESIGN ORIGINAL

pungi personalizate

Te-ai decis ca ai nevoie de pungi personalizate maieu?

Atunci trebuie sa parcurgi urmatorii pasi, pentru a te asigura ca vei avea cele mai cool si catchy pungi personalizate maieu.

Ce pungi personalizate iti trebuie?

Pungile personalizate maieu  iti ofera o paleta infinita de posibilitati de a le decora cat mai frumos. Poti opta pentru imprimare partiala a pungilor sau integrala – pe intreaga suprafata.

De asemenea in functie de necesitatile de promovare si daca spatiul disponibil se dovedeste insuficient, poti opta si pentru imprimarea pe ambele fatete ale pungii.

Imprimarea este realizata folosind cliseele flexografice. O tehnica cu rezultate foarte bune calitativ si care permite imprimarea unui numar foarte mare de pungi in cel mai scurt timp. Fiind vorba de un procedeu standardizat pentru a face fata cerintelor la scara industriala.

pungi personalizate maieu

Pungi personalizate maieu sau banana?

Pungile maieu sunt o alegere buna pentru supermarket-uri, farmacii sau magazine de cosmetice.

Sunt foarte practice si usor de purtat si pot fi realizate pe orice marime/grosime. Incat sa reflecte cat mai bine brand-ul tau.  Grosimea foliei pentru aceste pungi este intre 10 – 25 de microni.

Pungile banana sunt o alta optiune de pungi plastic si se deosebesc de pungile maieu prin manerul lor special. Acest model de punga are un maner dublu intarit, care ofera un plus de rezistenta pungii de plastic. Folia pungii tip banana are o grosime ce variaza intre 15 – 80 de microni.

Un alt aspect ce trebuie luat in considerare la personalizarea pungilor este numarul de culori folosit – tehnologia permite imprimarea cu 3 pana la 6 culori.

Este de preferat ca designul ales sa contina culorile specifice companiei, astfel incat pungile personalizate maieu sa fie usor de recunoscut pe strada.

De asemenea, logo-ul sau mesajul inscriptionat este recomandat sa fie cat mai mare, vizibil, usor de descifrat iar intregul lay-out sa fie unul curat, simplu si clar.

Pentru mai multe informatii, cereri de oferta sau comenzi contacteaza-ne!

Telefon: 0742.024.141

Mail: comenzi@pungi-maieu.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *