pungi plastic

In oferta de pungi din plastic personalizate fiecare client isi poate gasi modelul potrivit tipului de activitate specific.

Desi poate parea un produs limitat si simplu, in oferta de pungi din plastic personalizate se regasesc nu numai modele diferite dar si posibilitati de producere a acestora.

pungi din plastic personalizate

Pungile maieu sau pungile banana sunt doua dintre cele mai populare tipuri de pungi plastic. Acestea se diferentiaza prin caracteristicile diferite ca si aspect/utilitate si nu in ultimul rand din punctul de vedere al preturilor.

De ce folosim pungi din plastic personalizate pentru afacerea noastra?

Bineinteles ca pungile de plastic nu sunt singurul instrument de promovare existent pe piata dar nici o metoda nu functioneaza independent. Ba din contra, cele mai productive campanii de promovare sunt cele integrate – atunci cand se urmareste promovarea imaginii de brand simultan, pe mai multe canale, cu target diferit – pentru acoperirea unei mase critice cat mai extinse.

Pungi din plastic personalizate – PUNGI MAIEU SAU BANANA

Cu totii avem experienta in utilizarea de pungi plastic zilnic – la fiecare iesire la shopping. Desi sunt specifice magazinelor de toate felurile, pungile nu se ofera numai la cumparaturi.

Dar cu ce alte ocazii mai putem primi pungi din plastic? Acestea se ofera si de catre promoterii de pe strada, de la metrou sau din mall-uri. A oferi materiale promotionale sau sample-uri in pungi plastic este deja o practica comuna. Aceste pungi plastic oferite in scop promotional desigur ca nu sunt simple, ci sunt personalizate. Pungile de plastic personalizate au un impact vizual puternic si imediat asupra privitorilor.

Pungile personalizate tip maieu sunt potrivite pentru tipurile de magazin retail – cu produse alimentare sau nealimentare sau pentru unitati de tip fast-food, pizzerii, patiserii, cofetarii.

Pungile personalizate tip banana sunt potrivite pentru tipurile de afaceri care comercializeaza volume mari de produse (sau produse voluminoase) de tip IT, jocuri/jucarii, sau chiar si haine.

Pungile banana sunt des intalnite in mall-uri, in magazinele care vand imbracaminte mai voluminoasa (paltoane, jachete) sau incaltaminte, datorita rezistentei considerabil mai mare fata de pungile maieu. In plus, pungile banana au manerul dublu intarit, pentru a suporta greutatile mari.

Pentru intormatii detaliate, cereri oferte sau procesari comenzi va asteptam:

Telefon: 0742.024.141

Mail: comenzi@pungi-maieu.ro