SHOP-PUNGI-MAIEU

Pungi personalizate din plastic- alege intelept!

Pungi personalizate din plastic! Afacerea ta are nevoie de un impuls? Poate este timpul sa apelezi la un mijloc neconventional de publicitate – pungi personalizate.

pungi plastic personalizate

Desi la prima vedere poate parea ca oferta de pungi de plastic este una limitata si fara prea multe variatii. De fapt, ca pentru orice alt produs, si pentru pungile de plastic exista o multitudine de modele, care variaza in functie de scopul final al utilizarii acestora.

PUNGI DE PLASTIC – OPTIUNI SI MODELE

Pungi plastic tip maieu – Le intalnim (zilnic) in orice magazin intram – de la buticurile de cartier la cele mai fancy lanturi de magazine fie ele supermarketuri, farmacii sau outlet-uri de haine.

Acest tip de pungi este foarte popular pentru ca ofera o solutie simpla si accesibila. In primul rand celor ce isi doresc sa ofere produsele frumos ambalate si sa se diferentieze de alte magazine de profil prin personalizarea acestora. In plus, prin pungile personalizate, retailerii isi construiesc in mod direct si independent si o relatie mai apropiata cu clientii – un bonus valoros in batalia pentru fidelizarea acestora.

 

pungi personalizate din plastic

 

Pungi plastic tip banana. Pe acestea le gasim cel mai des in mall-uri si in magazine ce comercializeaza produse cu un volum mai crescut si cu o greutate putin mai ridicata – produse IT, jucarii, unele articole de bricolaj, decoratiuni interioare, samd.

Bineinteles, nu numai rezistenta lor ridicata le face preferate de multi comercianti, ci si aspectul mai robust si mai elegant decat cel al pungilor tip maieu.

Ca si in cazul altor produse, si alegerea modelului de pungi plastic se face atat in functie de criterii obiective cat si in functie de criterii subiective.

pungi personalizate din plastic 2

PUNGI PERSONALIZATE – MAIEU SAU BANANA?

Pentru ca avem modele diferite de pungi de plastic, si optiunile de personalizare difera de la unele la altele.

De exemplu pentru pungile maieu – care au dimensiuni mai reduse si o alta forma data de manerele acestora – se va potrivi un model de design. Daca dorim acelasi design realizat pe pungi de plastic tip banana atunci va trebui sa il adaptam pentru a se potrivi acestui model a carui forma permite realizarea unui print mai mare pe toata suprafata pungii.

pungi plastic personalizate

 

Pentru o oferta personalizata, inregistrarea de comenzi sau informatii suplimentare va asteptam sa ne contactati:

Telefon: 0742.024.141

Mail: comenzi@pungi-maieu.ro