pungimaieu011

Pungi personalizate maieu pentru o promovare eficienta

Pungi personalizate maieu! Cauti o metoda sigura de promovare? E atat de simplu- pungi personalizate! Incearca o noua abordare si vei fi uimit de rezultate – utilizarea de pungi personalizate.

De ce pungi personalizate?

pungi personalizate maieu

 

Alegerea de a castiga popularitate prin intermediul folosirii de pungi personalizate apartine fiecaruia, insa de multe ori este trimisa in plan secund, favorizand alte tool-uri de promovare. Acestea nu sunt neaparat mai eficiente sau mai potrivite sa inlocuiasca pungile personalizate, dar beneficiaza de o popularitate mai crescuta.

Cum alegi pungi personalizate maieu?

Procesul de realizare a pungilor personalizate incepe cu alegerea in primul rand a pungilor de plastic. In functie de destinatia lor, pungile de plastic sunt alese dupa model, grosime sau dimensiune.

Astfel putem opta pentru pungi plastic tip maieu – un model potrivit pentru a servi ca sacosa de cumparaturi in supermarket-uri si in magazine ce vand produse cu volum redus/ mediu.

Pungile de plastic tip banana sunt un model mai robust de pungi. Ele sunt realizate pentru a suporta greutati mai mari si produse mai voluminoase – acestea sunt potrivite pentru a fi folosite de catre magazinele de bricolaj, produse de menaj, articole pentru casa si gradina.

 

pungi personalizate maieu

DE CE TREBUIE SA ALEGI UN DESIGN ADAPTAT PENTRU APLICAREA PE PUNGI PERSONALIZATE?

Adaptarea design-ului care-ti reprezinta cel mai bine brand-ul este foarte importanta. Chiar daca prin imprimare se poate realiza practic orice model pe orice fel de punga personalizata, acesta trebuie ales cu grija, pentru a avea un rezultat optim.

Echipa noastra este langa tine pentru a te sfatui atat in alegerea/adaptarea design-ului de print cat si pentru a te asista pe tot parcursul realizarii comenzii de pungi personalizate.

NOI VA AJUTAM SA AVETI PUNGI PERSONALIZATE ASA CUM VA DORITI!

Comanda minima pentru orice model de pungi plastic personalizate este de 5.000 de bucati/ dimensiune.

Pungile sunt ambalate la seturi de 50 sau de 100 bucati in functie de marimea lor. Un bax are 10 seturi de pungi plastic.

Simularea grafica a printului este GRATUITA iar livrarea comenzii este asigurata de asemenea GRATIS in principalele orase din Romania.

PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE ASTEPTAM SA NE CONTACTATI:

TELEFON: 0742.024.141

MAIL: comenzi@pungi-maieu.ro