Pungi personalizate produse la comanda pentru cumparaturi 0742.024.141.

Pungi personalizate pentru o promovare inteligenta si eficienta

Pungi personalizate la comanda, imprimate pe o fata sau imprimate fata-verso la maxim 6 culori. Personalizarea este unul din cele mai accesibile si eficiente moduri de a te pune in valoare in fata clientilor – si de a-ti promova serviciile.

Varianta de pungi personalizate inca face parte din strategia de advertising a multor companii la nivel international – si e normal sa fie asa. Cu design-ul potrivit si un mesaj pe masura, distribuirea de materiale promotionale este intotdeauna un succes.

pungi personalizate

Dintre materialele personalizabile, foarte populare sunt pungile maieu din plastic. Avantajele fiind atat din punct de vedere al costurilor cat si al numarului de oameni la care acestea ajung. Tocmai din acest motiv, pungile personalizate sunt printre cele mai populare materiale publicitare – durata lunga de viata a produsului si usurinta distribuirii (la nivel local, regional, national sau chiar international).

Producem pungi personalizate in functie de cerintele clientilor

Probabil va ganditi ca pe toate pungile personalizate este obligatoriu sa se regaseasca  logo-ul companiei. Pana la urma acesta este scopul imprimarii nu-i asa? Nu neaparat.

Este la latitudinea fiecarui client sa aleaga modelele de personalizare a pungilor de plastic. De exemplu se pot imprima un numar de pungi maieu personalizate cu logo-ul si datele de contact ale companiei. Pentru a oferi clientilor produsele cumparate, dar pentru anumite campanii promotionale in care scopul este vanzarea unui anume produs. La discount sau  nu, pe pungile maieu se poate imprima oferta respectivului produs.

Pungi personalizate de ajutor in stabilirea relatiilor cu potentiali clienti sau parteneri

Atunci cand oferi un produs promotional unui potential client sau partener, acest mic detaliu si ii va face mai deschisi catre o relatie de business. Vei iesi in evidenta automat prin acest gest simplu, care denota interes si respect pentru partenerul tau de conversatie.

Este chiar un mod placut de a ‘sparge gheata’ si de a initia o conversatie – uneori acesta este imboldul de care ai nevoie.

pungi personalizate imprimate

Nu avem pungi pe stoc, producem numai la comanda.

Imprimarea pungilor personalizate se realizeaza flexografic cu ajutorul cliseelor flexografice. Pretul cliseelor flexografice se calculeaza in functie de macheta grafica. Realizarea machetei grafice pentru pungi personalizate este gratuita!

Transportul de pungi personalizate este gratis in toate orasele din tara.

Pretul cliseelor poate varia intre 50lei si 1000lei. Se calculeaza in functie de suprafata de imprimare si numarul de culori folosite la personalizarea pungii. Costul cliseelor se calculeaza pe cmp/culoare.

Se pot produce pungi personalizate incepand cu cantitatea minima de 5.000bucati cu personalizare la maxim 2 culori. Pentru personalizare de 3 culori cantitatea minima pentru pungi este de 15.000 bucati. Pentru personalizare la 4 culori cantitatea minima este de 20.000 buc, la 5 culori – minim 25.000 buc, iar pentru 6 culori – minim 30.000 buc.

pungi personalizate                                    pungi maieu personalizate

Personalizarea pungilor reprezinta un mod eficient si ieftin de reclama pentru magazinele dumneavoastra. Este un produs necesar pentru clienti utilizand pungi personalizate.

Pentru a comanda trebuie achitat un avans de minim 50% din comanda iar diferenta se achita la livrare in numerar sau prin banca cu OP.

La comanda ferma trebuie trimisa confirmarea de plata si ok-ul pentru simularea grafica. Din momentul in care primim confirmarea de plata a avansului comanda intra in productie.

Comenzi de pungi personalizate se fac la adresa comenzi@pungi-maieu.ro sau la telefon 0742.024.141.