PUNGI-MAIEU-BANNER

PUNGI PERSONALIZATE VIU COLORATE ASORTATE SI VESELE!

Pungi personalizate viu colorate care produc zambete. Nu mai este un secret faptul ca magazinele care folosesc pungi personalizate au clienti fideli si se fac cunoscuti mult mai usor datorita expunerii castigate.

Cu atat mai mult pe timpul verii, magazinele situate in zonele turistice pot profita de utilizarea de pungi personalizate pentru a-si face o imagine buna si pentru a castiga noi clienti.

pungi personalizate

PUNGI PERSONALIZATE PENTRU PROMOVARE ESTIVALA!

Daca iti doresti sa iesi in evidenta in timpul sezonului estival, atunci cu siguranta trebuie sa apelezi la promovarea prin pungi personalizate!

De ce? Pentru ca ofera informatiile esentiale despre tine: anume CE VINZI si DATELE DE CONTACT. In plus, sacosele de plastic sunt si REUTILIZABILE, asadar depinde doar  de tine sa alegi un furnizor de incredere care sa iti ofere pungi de plastic REZISTENTE pe care sa le personalizeazati dupa propriul plac!

Nu este deci de mirare ca un sortiment de pungi personalizate viu colorate si vesele iti vor incanta clientii si vor duce numele tau tot mai departe!

UN ZAMBET, CADOURI SI MULTE CULORI – RETETA FERICIRII

Asta pentru ca produsele nu sunt intotdeauna singurele pentru care clientii revin la tine. Pe langa acestea, o mare importanta au atentia cu care este tratat fiecare client, si modul in care sunt oferite si ambalate produsele.

Cu francize si lanturi de magazine internationale care intra anual pe piata din Romania, trebuie acordata o atentie mai mare promovarii, imaginii si client service-ului daca ne dorim o retentie mare a clientilor si o fidelizare reala a acestora.

Mai ales in situatia in care ofertele si optiunile sunt atat de variate incat ceea ce face diferenta este atasamentul emotional fata de un anumit brand mai degraba decat o vanzare impersonala, ‘rece’.

Acest context deschide noi oportunitati pentru atragerea de noi clienti.

Pungile personalizate sunt simplu de realizat si folosit. De aceea foarte multe firme aleg promovarea cu ajutorul acestora.

CUM COMUNIC CAT MAI CLAR IDENTITATEA INTR-UN LOT DE PUNGI PERSONALIZATE?

Daca iti doresti o promovare de calitate, urmeaza regulile simple de mai jos cand alegi ce vei imprima pe pungile tip maieu sau pungile tip banana:

concepe un mesaj scurt si personal

LOGO-ul companiei trebuie afisat cat mai vizibil

Mai putin inseamna mai mult. Daca ai nevoie de mai mult spatiu pentru imprimarea de pungi personalizate atunci alege imprimarea pungilor pe ambele fete!

pungi personalizate viu colorate

Suna-ne sau trimite un mesaj:

Telefon: 0742.024.141

Mail: comenzi@pungi-maieu.ro 

Te asteptam pe la noi!