PUNGI_MAIEU_PLASTIC

Pungi tip banana pentru magazinul tau?

ATUNCI CAND ITI DESCHIZI UN MAGAZIN AI O MIE DE LUCRURI DE LUAT IN CALCUL. Dar te-ai gandit ca prin pungi tip banana te poti face mai cunoscut?

Detaliile legale, administrative, logistice sau de promovare pot fi greu de gestionat atunci cand nu ai experienta in domeniu. Dar cu ajutorul unei echipe specializata pe aceste domenii, tot procesul se poate derula mult mai usor.

pungi tip banana

Unul dintre aspectele cu rol important in dezvoltarea magazinului tau este promovarea.

Fiind vorba despre un business in zona de retail, ai automat acces la unul dintre cele mai directe si eficiente instrumente: pungile de plastic personalizate.

pungi tip banana

CUM MA HOTARASC CE TIP DE PUNGI SA PERSONALIZEZ?

In primul rand trebuie stabilit ce tip de produse comercializezi – in functie de asta pungile de plastic vor avea o anumita dimensiune si rezistenta (4 kg, 6 kg, 8 kg, etc).

Cu ajutorul nostru vei alege tipul potrivit de pungi plastic personalizate pentru magazinul tau. Experienta cu sute de clienti din domenii diferite de activitate ne ajuta sa iti oferim cea mai buna varianta la un pret fara concurenta!

Avantajele de a cumpara direct de la un producator sunt multe si nu sunt de neglijat.

Pe langa costul redus, clientii nostri primesc asistenta in alegerea modelului de pungi tip maieu sau pungi tip banana, in stabilirea modelului de personalizat, sprijin in realizarea machetei grafice si, in plus, garantia livrarii unui produs de calitate.

PUNGI TIP MAIEU SAU PUNGI TIP BANANA?

Diferentele majore intre ele sunt si de natura tehnica dar si estetica.

Desi le deosebim doar privindu-le:

pungi tip banana

Dar nu asta este motivul pentru care alegem un model de pungi plastic personalizate sau altul. Ci, datorita formei lor, pungile au destinatii diferite: pungile maieu sunt populare in supermarketuri si farmacii, in timp ce sortimentul de pungi tip banana sunt mai des intalnite in mall-uri, si magazine ce comercializeaza cantitati/volume mari de produse.

Pentru a va oferi mai multe informatii personalizate, pentru cereri de oferta sau pentru a inregistra o comanda, va asteptam sa ne contactati!

Telefon: 0742.024.141

Mail: comenzi@pungi-maieu.ro