PUNGI PERSONALIZATE – MODELUL PERFECT PENTRU MAGAZINUL TAU

PUNGI PERSONALIZATE

Pungi personalizate in magazinul tau?

Este vara si pentru tine este sezonul perfect! Nu numai ca ai parte de mai multi clienti ca de obicei, dar ai si multe produse de sezon la mare cautare.

Astfel, cu ajutorul unor pungi personalizate potrivite iti poti promova produsele fara prea mare dificultate.

pungi personalizate

Modelul potrivit pentru magazinul meu?

Cele mai cautate pungi personalizate sunt bineinteles pungile maieu – se potrivesc foarte usor tuturor magazinelor indiferent de specificul acestora. Ce ramane de stabilit sunt:

1.   grosimea foliei

2.  dimensiunea pungii

Ce design aleg pentru pungile maieu personalizate?

Acesta este urmatorul cel mai important element – designul. Odata ce achizitionezi pungi de plastic de calitate, trebuie sa acorzi o atentie deosebita imaginii cu care le decorezi.

pungi personalizate

Care sunt elementele de care trebuie sa tin cont cand realizez logo-ul sau imaginea pentru personalizare?

CULORILE – Alege culori vii, cu contrast puternic si reprezentative pentru magazinul tau. Astfel pungile tale personalizate vor putea cu usurinta sa fie recunoscute de la distanta.

SUPRAFATA  – Cat de mare vrei sa fie suprafata imprimata? Noi recomandam sa fie cat mai mare – posibil cat punga insasi.

ESTE VORBA DE BRANDUL TAU – Aminteste-ti ca de fiecare data cand iesi undeva, vorbesti cu cineva, scrii sau desenezi ceva iti construiesti imaginea brandului. O sacosa personalizata home made transmite: ‘Sunt facuta in casa, lipsita de gust si maine s-ar putea sa nu mai fiu. Imi dai niste maruntis te rog?’ Asta iti doresti sa transmiti oamenilor?

LOGO – Un sfat important: Daca nu ai un logo reprezentativ, este de preferat sa personalizezi sacosa cu imaginea unui produs sau alta imagine (sau text) reprezentativ pentru brand-ul tau.

DESIGN GRAFIC – De la template-uri din Word la modele de pe stock, sunt mai multe optiuni pentru fiecare mica investitie, daca ai timp sa cauti si sa alegi. Asigura-te ca folosesti aceleasi culori, fonturi si mesaje cheie in TOATE materialele promo, pentru a contura o imagine a brand-ului unitara si consistenta.

IMAGINI PRO – O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte. Asa ca, daca lucrezi la materiale, incearca sa ai macar o fotografie puternica – care sa transmita cat mai clar mesajul. In plus, oamenilor le place sa se uite la poze cu alte persoane, deci incearca sa incluzi in poza macar o persoana.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *