ALEGE PUNGI PERSONALIZATE DACA TE PREGATESTI PENTRU TARGURI/EXPOZITII

PUNGI-MAIEU-ARTICOL

Pungi personalizate din plastic, ai stocuri suficiente?

De ce pungi personalizate din plastic? Pentru ca in mai putin de 2 luni vine sezonul targurilor si al expozitiilor. Sunt acele evenimente ce dureaza undeva intre 2-5 zile, unde in cativa metri patrati sunt adunati toti competitorii. Brand-ul tau trebuie sa straluceasca mai tare ca niciodata.

pungi personalizate din plastic

Ca intotdeauna, utilizarea de pungi personalizate din plastic este o varianta rapida si eficienta de a atrage atentia asupra produselor tale fara a investi bugete astronomice. De aceea este important ca toate detaliile organizatorice sa fie puse la punct cu cateva saptamani inainte.

Pungile personalizate nu fac exceptie de la aceasta regula.

Mai ales avand in vedere caracterul pungilor – nu sunt perisabile – nu strica sa ai pungile facute chiar si cu 1-2 luni inainte de evenimentele programate.

De asemenea, in limita posibilitatilor, este recomandat sa comanzi un stoc consistent. Pentru a nu risca sa ramai fara pungi personalizate din plastic in mijlocul desfasurarii evenimentelor. Chiar daca o parte dintre pungi raman nefolosite, vor putea fi folosite cu alta ocazie.

Pentru o comanda de pungi personalizate trebuie avute in vedere etapele realizarii acestora. Se incepe cu alegerea printului dorit si stabilitea detaliilor de realizare a acestuia. Daca acesta va fi realizat pe negru sau color si daca imprimarea va fi pe ambele fete ale pungii sau doar pe una singura.

Pentru cea din urma optiune, imprimarea fiind realizata prin utilizarea de clisee flexografice, chiar daca este acelasi model de grafica, aceste matritele (clisee) vor fi realizate separat, pentru fiecare fata a pungii in parte.

Materialele promotionale trebuie si ele sa fie gata in timp util.

Dupa cum stim nu de putine ori apar situatii neprevazute in procesul de productie: se decid modificari ale designului pe ultima suta de metri sau chiar schimbarea completa, se revine asupra cantitatii si formatelor, etc.

Cel mai bine este ca acestea sa fie realizate din timp. De obicei, in sezonul evenimentelor de genul targurilor si al expozitiilor nu esti singurul care trebuie sa isi pregateasca standul. Comanda de materiale promotionale din timp!

Pentru a te asigura ca tot acest procedeu se va derula in bune conditii si vei avea cele mai frumoase si rezistente pungi personalizate pentru evenimentul tau. Te invitam sa apelezi cu incredere la noi!

 

Suna-ne la 0742.024.141  sau scrie-ne un mail cu detaliile de productie la comenzi@pungi-maieu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *