Pungile de plastic – de ajutor in vacanta?

single-bag-travel

Pungile de plastic nelipsite si de mare ajutor in concediu

Iata-ne la inceputul lunii iulie 2016 intr-o vara capricioasa dar, chiar si asa, frumoasa. Examenele au trecut, iar briza marii se simte chiar pana la Bucuresti.

Pentru ca… vara si pentru ca… excursii, ne-am gandit sa va oferim cateva utilizari neconventionale pentru pungile de plastic.

 

Pungile de plastic - de ajutor in vacanta

 La munte, la mare sau…in orice imprejurare, pungile de plastic:

… te apara de ploaie atunci cand nu ai nici umbrela nici pelerina la tine. Dar ai facut de curand un drum pana la market pentru cele necesare si ti-a ramas punga – ce noroc! 🙂

… le poti folosi ca si cos de gunoi. La picnic, pe plaja sau la munte, este frumos sa nu ramana gunoaie in urma noastra. Dar sacii de gunoi au ramas acasa. Nu e panica – pungile in care ai luat toate cele necesare din market vor fi super utile acum. Punga o poti apoi lua cu tine si sa o lasi la primul tomberon.

… sunt excelente pe post de manusi cand lucrezi in gradina si manusile ‘adevarate’ sunt prea departe…

… apara cu succes de ploaie si hainele din bagaje. Pleci cu rucsacul in spate, pe carari de munte, si vine ploaia! Dar tu nu iti faci griji, pentru ca ai pus toate hainele din el in pungi de plastic. Asa ca la primul popas iti poti schimba fara grija hainele ude cu unele uscate.

Asadar, daca avem cateva trucuri in maneca, putem sa scapam de cateva probleme ce apar inevitabil cand suntem in deplasare si nu avem toate cele necesare pe langa noi – cum suntem obisnuiti.  Iar pungile de plastic ne salveaza din multe imprejurari buclucase daca stim sa le punem in valoare.  🙂

Va uram vacante frumoase si pline de aventuri!

Daca aveti nevoie de stocuri de pungi – simple sau personalizate – sa le folositi dupa ce va intoarceti din expeditii va asteptam cu drag.

Noi suntem (tot) aici: 0740 008 393 sau comenzi@pungi-maieu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *