Cum alegi cel mai potrivit tip de sacosa pentru magazinul tau?

shop front colour

Sacosa pentru nevoia magazinului tautip de sacosa

Chiar daca pentru multi dintre noi pungile de plastic nu par a fi atat de diferite intre ele, pentru cei din retail o sacosa de plastic potrivita poate face diferenta – clienti mai multi si multumiti.

In vanzari, ca si in alte domenii, marketingul joaca un rol vital in dezvoltarea business-ului. Imaginea publica este cea care este responsabila in cea mai mare proportie de succesul in piata.

De fapt fiecare serviciu oferit si fiecare interactiune cu partenerii sau cu clientii iti poate ridica sau distruge imaginea.

Am un magazin de haine. Ce fel de punga de plastic imi trebuie?

Depinde de tipul de haine comercializate. Daca este vorba doar de tricouri, rochii, jeansi si alte articole vestimentare de dimensiuni medii atunci pungile maieu sunt potrivite pentru tine.

In schimb, daca hainele consta in paltoane, cojoace, jachete si alte articole voluminoase, atunci iti recomandam pungile banana datorita rezistentei crescute a  acestora in comparatie cu pungile tip maieu.
veronesse punga plastic bananaoutlet - punga maieu

 

Bineinteles fiecare din aceste modele sunt customizate pentru fiecare client in parte – dimensiuni, grosimea foliei – in functie de specificul comenzii.

Chiar daca in linii mari  pungile maieu si pungile banana au utilizari dedicate, economia in continua dezvoltare aduce noi produse pe piata care pot redefini/imbogati destinatia acestora.

Pentru ambele modele de pungi exista optiuni de personalizare variate – print pe intreaga fata a pungii sau doar partial, print monocolor/ multicolor (in limita a 6 culori) sau print doar pe o fata sau fata-verso.

Din cauza ca multe dintre elementele ce alcatuiesc produsul final – punga de plastic personalizata – sunt variabile, fiecare model va avea un timp/cost de productie diferit. De asemenea conteaza si cantitatea pungilor comandate – data fiind natura acestor produse exista o comanda minima (5000 de buc) sub care producerea lor nu este rentabila nici pentru producator nici pentru client.

Te invitam la un dialog in care sa ne povestesti despre business-ul tau si noi iti vom face o oferta personalizata croita special pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *