Publicitate pe pungi plastic personalizate

Pungi plastic personalizate fabricate pentru afacerea dumneavoastra

Daca credeati pana acum ca cea mai eficienta publicitate o veti vedea la televizor, surpriza… o optiune mult mai economica si poate chiar mai eficace, este reprezentata de publicitatea pe pungi plastic personalizate.

De cate ori se intampla sa patrulam printr-un centru comercial si sa asistam la o adevarata expozitie de pungi plastic personalizate in mainile zecilor si a miilor de consumatori?

Cate boutique-uri, hipermarket-uri si magazine, atatea feluri de pungi. Sunt care mai de care mai haioase si originale, incepand de la paleta cromatica, pana la inscriptiile promotionale ce ”impodobesc” una sau ambele fatete.

Vedem pungi plastic personalizate peste tot

Putem deduce ca pe langa utilitatea comuna, dovedita deja de fiecare client hotarat sa-si poarte acasa achizitiile. Aceleasi pungi plastic personalizate devin mai mult decat un mijloc pentru transportarea marfurilor. Suplimentandu-si intrebuintarea pentru care au fost create, milioanele de pungi pot deveni un optim instrument de publicitate neconventionala.

Astfel, din simple pungi folosite exclusiv pentru ambalarea achizitiilor efectuate, ajung sa se transforme in cel mai direct mijloc pentru promovarea propriei imagini, a produselor sau a serviciilor. Si orice magazin alimentar sau companie, orice mic intreprinzator sau farmacie ar trebui sa stie ca le poate exploata la maxim.

Dar campania de branding pe pungi plastic personalizate nu se realizeaza peste noapte. Pentru a putea ajunge si in atentia consumatorilor, nu doar in mainile acestora, este nevoie de o grafica atragatoare si eventual, chiar de un scurt mesaj publicitar, de un slogan, care sa insoteasca logo-ul companiei.

Publicitate pe pungi plastic personalizate

Avand ca obiectiv raspandirea naturala a mesajului inscriptionat pe pungi de tip maieu sau banana, producatorii de pungi plastic personalizate trebuie sa-si diversifice gama cu produse.

Prin urmare, bunurile obtinute din polietilena HDPE sau LDPE trebuie adaptate atat nevoilor consumatorului final, cat si agentului economic ce intentioneaza sa devina cunoscut printre clienti si competitori.

Pe de alta parte, este important ca producatorii sa-si indrepte intreaga atentie inspre particularitatile estetice ale imprimeurilor flexografice ce vor decora fiecare lot de pungi.

Clientii sunt atrasi nu doar de pretul promitator sau de diversitatea formelor si modelelor. Diferenta o vor face calitatea si nivelul de rezistenta al materialului folosit si nu in ultimul rand originalitatea desenului flexografic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *