Diferentele dintre punga tip maieu si punga banana din plastic

Multi clienti ne intreaba care este diferenta dintre punga tip maieu si punga tip banana, mai jos aveti descrierea pentru fiecare tip in parte:

  • Punga tip maieu– denumite ‘’maieu’’ de la forma lor, care seamana foarte mult cu un maieu, avand doua toarte in partea de sus.

punga tip maieu

Punga tip maieu se poate realiza de la dimensiunea de 23(latime)x35(inaltime)cm pana la o dimensiune maxima de 40(latime)x60(inaltime)cm. Ca dimensiuni, cele mai folosite sunt 25×40, 27×51, 30x55cm. Punga tip maieu se masoara, inchisa, cu tot cu toarte.

Pungile tip maieu se pot produce din granula biodegradabila sau din granula plastic. Din plastic se poate face din reciclat sau materie prima pura.

  • Punga tip banana– denumite ‘’banana’’ dupa forma manerului, care este usor curbat ca o banana.

punga banana

Pungile tip banana sunt in general dreptunghiulare avand latura mai mare la inaltime(portret). Cele mai mici pungi banana sunt de 22(latime)x30(inaltime)cm ajungand pana la 60×70 cm. Ca dimesiune standard, 40x50cm este cea mai intalnita dimensiune, precum si 30×40, 35×50, 45x55cm.

Pungile banana se pot produce din folie biodegradabila, numai dimensiunea mica 22×30 sau 25×35, la maxim 30 microni. Pentru cele din plastic se pot produce la orice dimensiune doreste clientul.

Pungile se pot personaliza de la unu la 4 culori, pe o fata sau fata-verso.

Cele tip maieu sunt folosite la alimente in general, supermarket sau farmacii, cele tip banana sunt pentru obiecte mai ”valoroase”.

Producem pungi personalizate de tip maieu si tip banana la cererea clientiilor pentru nevoile lor. Asteptam comenzile pe adresa comenzi@pungi-maieu.ro sau la telefon 0740.029.229.