Pungi maieu. Cum sa le folosim in mod inteligent?

Zilele de viata ale milioanelor de pungi si sacose maieu sunt numarate si este aproape o certitudine.

Pungi si sacose maieu. Cu atat mai mult, consumatorii moderni ar trebui sa fie tot mai procupati de gasirea unor metode nu neaparat ingenioase, cat practice de reutilizare. Iar acest lucru trebuie facut cat se poate de repede, inainte ca intre pungi plastic maieu si problemele ambientale sa existe semnul de echivalenta.
Fiecare dintre noi detine acasa macar o jumatate de duzina de pungi maieu personalizate, de sacose maieu si de tip banana.

Insa de multe ori, numarul acestora tinde sa fie atat de mare, ca mai gata nu mai stim pe unde sa le adapostim. Si orice sertar deschidem, pe orice raft si in orice cutie privim, zarim zeci de pungi tip maieu, ce zac parasite.

Pentru a reduce impactul pe care tonele de pungi plastic maieu le au asupra ambientului, ne putem folosi de creativitate

Cu un strop de imaginatie, avem sansa sa descoperim multiple modalitati de a le utiliza in mod inteligent.

Iata cateva sugestii ”de prin lume adunate”, ce ar putea sa diminueze acumularile de pungi tip maieu in mediul inconjurator:
Pungi maieu personalizate, transformate in sacose crosetate

Ideea de-a dreptul originala isi are provenienta pe continentul ”negru”.

Toate sacosele maieu viu colorate si personalizate pot fi taiate in fasii subtiri. Mai apoi, se pot lucra cu croseta, transformandu-se in sacose multicolore, ultra rezistente, de folosit cu incredere la toate sesiunile de shopping.
Pungi plastic maieu, preschimbate in incaltaminte de vara

O alta idee haioasa ce poate fi si practica totodata, este originara dincolo de ocean, mai exact in SUA.

Aici, cu greu se schimba obiceiul cetatenilor de a arunca materialele de unica folosinta imediat dupa utilizare. Cu toate acestea, cineva a avut remarcabila idee de a confectiona din mai multe pungi tip maieu taiate fasii, diferite modele de sandale care sunt si purtabile.

pungi si sacose maieu

Pungi maieu personalizate pentru confectionarea presurilor

Proiectul de transformare, prin care din mai multe pungi plastic maieu se pot obtine rogojini si presuri de pus la intrarea in casa, ii apartine unei familii americane.

Principiul de baza este acelasi ca in cazul sacoselor sau al sandalelor confectionate din pungi tip maieu. Este doar rezultatul ca difera, in acest caz fiind vorba despre covorase si presuri intr-o cromatica vesela, pentru decorarea pardoselilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *