De ce sa cumperi pungi biodegradabile pentru magazinul tau?

pungi biodegradabile maieu

Cumpara pungi biodegradabile pentru magazinul tău, pentru tine si pentru mediu

 

Dacă ești mândru proprietar de magazin sau orice tip de afacere care are nevoie de pungi pentru clienții săi, cu siguranță știi cât de greu este să găsești unele de calitate. Ba se rup, ba au un miros neplăcut de plastic și o textură lipicioasă, ba dimensiunea nu e potrivită, imprimeul prea șters… în orice caz, tu nu ești mulțumit și clienții tăi nici atât.

Iar dacă îți cunoști bine afacerea – și orice afacere, de fapt – știi că trebuie să le oferi clienților servicii complete și calitate de la A la Z.

Acest lucru nu înseamnă doar să le oferi produse atractive la prețuri avantajoase, ci să te și asiguri că au cu ce transporta acele produse din magazinul tău până acasă – nu doar până la mașină, căci unii dintre ei încă preferă transportul în comun și n-ai vrea să îți restrângi publicul țintă, nu-i așa?

Tocmai din această nevoie de a le crea condițiile ideale pentru cumpărături clienților tăi ai nevoie de pungi biodegradabile. Da, da, biodegradabile!

Te vor ajuta în atât de multe feluri încât nu vei mai alege alt tip de sacoșe niciodată.

pungi biodegradabile

Avantajele pungilor biodegradabile

 

Noi vrem să fim sinceri cu tine și îți spunem primul avantaj pe față, din prima. Dacă folosești pungi biodegradabile ești scăpat de eco-taxă. Cât de tare!

 

Dacă informația de mai sus nu te-a determinat încă să intri pe site și să-ți comanzi pungi biodegradabile, îți vom povesti și despre alte avantaje ale acestora.

 

Cel mai mare avantaj pentru noi este chiar acela care ne-a determinat să începem să producem pungi biodegradabile în anul 2008: Ne ajută să ne protejăm planeta.

 

Da, știm, încălzirea globală și distrugerea mediului înconjurător par că încă nu te afectează. Dar gândește-te puțin doar cât de ciudate au început să fie anotimpurile și cât de năbădăioasă este vremea de câțiva ani – primăvara e prea caldă, vara plouă necontrolat, iar un Crăciun cu zăpadă parcă n-am mai avut de ceva timp.

pungi biodegradabile pentru magazinul t?u

Tocmai pentru a ne asigura confortul și o viață cât mai lipsită de peripeții pe care nu le putem controla trebuie să ne protejăm natura.

Iar trecerea de la plastic la materiale biodegradabile este cel mai simplu, dar în același timp cel mai de impact pas pe care îl putem face.

Aceste sacoșe biodegradabile se descompun în substanțe prietenoase cu mediul, nu în unele toxice care să atace solul și pânza freatică, deoarece sunt confecționate din materiale naturale.

 

Pungile biodegradabile sunt chiar mai rezistente decât cele de plastic, vin într-o mulțime de forme și mărimi și pot fi chiar personalizate.

 

Pungi biodegradabile de la Pungescu

 

Nu ai nici un motiv pentru a amâna achiziția unor pungi biodegradabile serioase, de calitate, așa cum numai noi la Pungescu știm să facem. Mai ales că prețurile noastre sunt mici, mici de tot – iar efectele pungilor sunt, din contră, semnificative.

 

                  La noi poți găsi pungi biodegradabile:

-Tip banană, pentru farmacii și orice afacere care comercializează produse de dimensiuni reduse

-Tip maieu, pentru magazine alimentare și market-uri de orice mărime, care suportă până la 15 kilograme

-La rolă, pentru legume și fructe proaspete

-Pentru căței și plimbările lungi prin oraș

Așadar, poți găsi toate pungile de care ai nevoie pentru magazinul tău în același loc! Și nici nu trebuie să aștepți foarte mult după ele – în câteva zile comanda este procesată, pungile imprimate, livrate și cât ai clipi ”instalate” la tine în magazin.

 

Proprietar de farmacie, supermarket, minimarket, plafar, magazin de haine sau, cine știe, poate doar un mare iubitor de pungi: Clar ai nevoie de pungi de calitate!

 

Pungescu îți oferă cele mai bune pungi biodegradabile personalizate cu orice vrei tu. Grafica și transportul sunt din partea casei!

Doar Pungescu se încurcă numai cu mușterii de seamă, profesioniști, care merită calitate la superlativ.

Dacă nu te-am convins cu avantajele pungilor biodegradabile mai avem de spus un singur lucru: Adu-ți aminte că românii dețin celebra ”pungă cu pungi” și că sacoșa personalizată cu imaginea afacerii tale poate fi văzută de zeci sau chiar sute de persoane dintre care cel puțin jumătate vor fi interesate de tine.

 

Ce zici, nu-i așa că merită să comanzi pungi biodegradabile pentru afacerea ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *