Pungi biodegradabile personalizate – viitorul promovării offline  

Promovarea – fie ea online sau offline – a devenit unul dintre cele mai importante subiecte atunci când discutăm de orice afacere.

Și un singur produs – poate chiar neașteptat – este cel pe care toate afacerile îl au în comun. Chiar și cele care nu vând neapărat produse fizice! Ai ghicit? Vorbim despre sacoșe biodegradabile personalizate!

Pungi biodegradabile pentru toate afacerile

Ți se poate părea puțin ciudat că tocmai pungile sunt acel element pe care toate afacerile îl au în comun. Dar lucrurile chiar stau așa, pe cuvânt!

Pungi biodegradabile pentru toate afacerile 2

Hai să începem cu afacerile care nu vând produse fizice, deoarece probabil aici ai cele mai multe semne de întrebare.

Chiar și un coach, un profesor de limbi străine sau un designer grafic poate organiza evenimente pentru afacerea sa, se poate întâlni cu clienții sau poate avea colaborări cu alte afaceri diverse. Toate aceste ocazii – și multe altele – îi oferă oportunitatea de a pregăti un mic pachet de promovare care să conțină o carte de vizită, un pliant cu câteva cuvinte despre afacerea sa sau chiar un portofoliu. De ce nu, poate un mic obiect personalizat cu datele sale de contact, pentru clienții fideli?

Ei bine, toate aceste obiecte promoționale trebuie și ele puse în ceva. Și aici intră în scenă pungile biodegradabile personalizate! În special pungi banană, cele cu mânerul tăiat direct în folia pungii, de dimensiuni reduse. Fiind mici, dar totuși destul de încăpătoare, pot fi transportate foarte ușor și de clienții care nu se așteaptă să primească ceva. Sunt comode și practice!

Și, cel mai important, pot fi imprimate cu logo-ul afacerii tale.

 

Să nu uităm că și restaurantele, care vând și produse fizice, tot pot utiliza aceste pungi banană personalizate pentru a plasa pliante și alte materiale promoționale prin cartier.

 

Iar atunci când vorbim de produse fizice pe care clienții le cumpără din magazin și pe care trebuie să le transporte acasă… este de la sine înțeles de ce au nevoie de sacoșe biodegradabile.

 

Cel mai mare avantaj al pungilor biodegradabile personalizate este acela că te ajută să te promovezi offline foarte simplu. Nu trebuie să îți bați capul cu adolescenți care să pună pliante în cutiile poștale, nici cu prețurile exorbitante ale panourilor publicitare din oraș.

 

Pur și simplu le oferi tuturor celor care îți trec pragul câte o pungă imprimată cu logo-ul afacerii tale, adresa și eventual un număr de contact. Știi cum sunt românii – poate chia și tu! – și cât de mult le place să refolosească fiecare pungă de calitate pe care o primesc. Imaginea afacerii tale va fi văzută de sute de ochi, majoritatea care nici nu au aflat de afacerea ta încă, dar care vor fi intrigați atunci când îți văd punga pe stradă. Doar nu luăm cu noi în lume așa, orice pungă, nu? Ci doar cele de la afacerile care chiar ne impresionează și care ne oferă lucruri de calitate!

 

Cu sacoșe personalizate biodegradabile treaba merge ca pe roate. Mai ales când alegi să personalizezi pungile cu ajutorul unor profesioniști în domeniu!

 

Pungescu și ale sale pungi biodegradabile personalizate

 

Că tot vorbeam de profesioniști… Noi suntem Pungescu, încântați de cunoștință!

 

Pungile noastre nu sunt orice pungi. Producem doar pungi de cea mai înaltă calitate, având experiență de aproape două decenii pe piața pungilor din România. Știm care sunt cele mai importante aspecte ale unei pungi: dimensiunea, forma, rezistența; dar știm și ce au nevoie clienții noștri pentru a se promova offline.

 

            Pungile biodegradabile personalizate sunt ideale pentru un spațiu publicitar cu dublă utilitate.

Tu te asiguri că clienții au ce produse să pună în pungi, iar noi te ajutăm să le imprimi cu cele mai vibrante culor și cea mai rezistentă grafică.

 

Povestim împreună despre viziunea ta și ce vrei să transmiți prin punga personalizată, apoi noi realizăm gratuit macheta de design – pentru a-ți arăta cât mai repede ce pungi faine ai putea folosi să te promovezi! Iar dacă îți place design-ul, în 3-5 zile de la comanda fermă a și sunat curierul la ușa ta cu coletul cu pungi biodegradabile personalizate. E super simplu, trebuie doar să îți dorești să profiți de fiecare oportunitate de promovare pe care o găsești!

 

Pungile biodegradabile personalizate sunt viitorul promovării offline. Adu-ți și tu afacerea în viitor, chiar acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *