Pungi biodegradabile ieftine si rezistente pentru magazinul tau!

Pungi biodegradabile maieu personalizate fara ecotaxa, imprimate sau neimprimate sunt cele mai ieftine pungi maieu de pe piata. Pungile maieu biodegradabile sunt pungi bio la care nu se plateste eco-taxa in valoare de 0,15 lei/buc, fiind scutite de ecotaxa.

Protejaza mediul! Foloseste pungi biodegradabile care se descompun fara sa polueze natura.

Imprimarea pungilor maieu biodegradabile este la fel ca imprimarea la pungile din plastic, se imprima flexografic cu ajutorul cliseelor flexografice.

pungi biodegradabile

Pungile biodegradabile maieu se produc din materiale regenerabile  si sunt 100% biodegradabile si compostabile.

Pungile maieu biodegradabile se pot produce in cantitati de minim:

5.000buc cu personalizare la maxim 2 culori pe o fata

15.000buc cu imprimare la maxim 3 culori

20.000buc cu imprimare la maxim 4 culori

Culorile de pe fata si verso se aduna, se pot imprima maxim 4 culori fata+verso. Se pot produce pungi verzi sau albe folosindu se colorant special biodegradabil.

Pungile bio sunt un mod excelent de promovare pe un produs prietenos cu mediul. Protejam natura pentru ca si ea sa ne protejeze pe noi. Promovam folosirea cu responsabilitate a pungilor, aruncarea lor in spatiilor destinate pentru reciclare.

Respectam clientii clientilor nostri, oferim un produs pe care se pot baza, transportand in siguranta produsele cumparate din magazine. Sacosele biodegradabile sunt o alternativa ecologica, spre deosebire de pungi din hartie.

Se pot imprima mesaje de brand, program precum si adresa magazinului pentru o buna promovare.

Grafica si o simulare grafica o realizam in mod gratuit, astfel inainte de a da o comanda puteti sa vedeti cum vor arata viitoarele pungi. Cliseul flexografic, cu ajutorul caruia se imprima folia cu grafica dorita, se achita separat. Acest cost este suportat la prima comanda, ulterior se poate refolosi gratuit pentru urmatoarele comenzi.

Protejarea mediului prin folosirea de pungi ecologice este o prioritate pentru toata lumea, pungile eco friendly sunt din ce in ce mai folosite. Impreuna protejam natura, folosind ambalaje din amidon de porumb si trestie de zahar.

Se pot produce pungi tip maieu de la 12 microni pana la 30 microni din folie 100% biodegradabila si compostabila. Granula folosita este din amidon de porumb sau trestie de zahar. La fel ca la pungi din plastic, pungile biodegradabile sunt si reciclabile. Ele se pot recicla iar cu materialul rezultat se pot produce din nou pungi biodegradabile cu maner.

Renunta la pungi plastic in favoarea celor bio care sunt scutite de ecotaxa si ajuta la protejarea mediului.

Alege sa fi prieten cu natura! Solicita sacosele biodegradabile de la Pungescu. Producem o gama larga de pungi biodegradabile tip maieu sau tip banana dar si pungi role biodegradabile care sunt in general de unica folosinta.

De transport ne ocupam noi, livram cu masinile noastre in Bucuresti si prin curier in tara.

Pentru comenzi va rugam sa ne contactati la telefon: 0742.024.141 sau la adresa comenzi@pungi-maieu.ro