Pungi biodegradabile personalizate preferate de marii retaileri

pungi biodegradabile personalizate (1)

3 avantaje ale folosirii de pungi biodegradabile personalizate de catre companii

In prezent, o mare parte dintre companii se orienteaza catre produse verzi atunci cand este vorba despre folosirea de sisteme de impachetare. Protejarea mediului reprezinta doar unul dintre beneficiile aduse de pungile biodegradabile sau compostabile personalizate. Ele sunt si un important instrument de marketing, ajutand la promovarea brandului in conditiile optimizarii bugetului.

Folosirea de pungi biodegradabile reprezinta un trend la nivel global motiv pentru care companiile competitive le includ ca si obiect promotional de baza. In plus, un studiu recent arata faptul ca din ce in ce mai multe companii acorda o importanta deosebita folosirii de ambalaje verzi deoarece, pe langa efectele pozitive asupra mediului, ele au o greutate redusa si ajuta la minimizarea costurilor de transport.

pungi bio maieu (1)

Optimizarea bugetului de promovare

Pungile biodegradabile personalizate reprezinta un instrument de marketing extraordinar. Ele ajuta la conturarea imaginii de branding in mintea clientilor, prin asocierea lor cu imagini, culori sau mesaje specifice dar si la comunicarea mesajului unei companii catre un numar ridicat de persoane. De cate ori nu ai pastrat o astfel de punga, mai ales daca avea un design interesant si ai folosit-o pentru a transporta lucruri si in alte contexte: un pachet pentru pauza de pranz, o sticla de apa la sala de fitness, alte cumparaturi de la magazin? Toti cei cu care ai interactionat, au putut lua la cunostinta despre compania ce personalizase respectiva punga biodegradabila, devenind potentiale client.

In plus, costurile sunt foarte reduse, in comparatie cu orice alte strategii de promovare on-line si off-line. Pungile biodegradabile personalizate reprezinta un material promotional accesibil tuturor companiilor care, de asemenea, contribuie la maximizarea investitiei.

Respectarea normelor legale si implicit scutirea unor taxe

Pungile biodegradabile personalizate trebuie sa beneficieze de certificat EN 13432 care atesta ca pungile au fost testate si certificate la nivel European, respectand standardul 13432. Pe certificat este important sa apara numele producatorului, datele de valabilitate si data de incercare. In cazul unui control, toate aceste elemente sunt verificate.

Astfel, companiile care cumpara pungi biodegrabile personalizate si primesc acest certificate sunt scutite de plata ecotaxei de 0.15lei/bucati+TVA. Echipa Pungescu recomanda si nu se cumpere pungi biodegradabile daca ele nu sunt însotite de certificate deoarece o simpla de decalaratie de conformitate nu este valabila, conducand ulterior atat la plata ecotaxei cat si a amenzilor. Trebuie avute griji deoarece, începând cu data de 1.01.2019 sunt interzise la comercializare pungile din plastic, sub 50 de microni. Având în vedere faptul ca interdictia vizeaza comercializare si nu productia, în cazul unui control, raspunderea este a companiei care le foloseste. Pentru a preveni acest lucru si o produce pungi bio, scutite de taxe si care si îi ajute pe clienti si economiseasca, echipa Pungescu ofera certificat TUV, recunoscut la nivel European.

Crearea unei politici de responsabilitate social?

Companiile care aleg sa promoveze politici de responsabilitate sociala sunt considerate companii de top, companii cu produse de calitate ce beneficiaza de increderea clientilor si isi permit sa investeasca in protejarea mediului.

Folosirea de pungi biodegradabile contribuie la acest aspect, fara a necesita cheltuieli mari sau un efort considerabil din partea companiilor.

Persoanele din generatiile actuale tin cont de politicile verzi atunci cand aleg sa cumpere de la o anumita companie. De ce sa nu le spui ca tu folosesti pungi compostabile, realizate din amidon de porumb sau trestie de zahar care, sub influenta factorilor externi se transforma in compost, nepoluand solul ci, din contra, hranindu-l? Ele sunt perfecte pentru orice domeniu de activitate iar companiile care se orienteaza catre folosirea lor pot stabili chiar un trend in segmentul lor.

 

Pentru a permite companiilor sa se bucure de aceste avantaje, la Pungescu sunt produse pungi biodegradabile si compostabile, fara a se face rabat de la calitate.

In plus, deoarece se doreste incurajarea companiilor in folosirea de pungi nedaunatoare mediului, cantitatea minima a fost mult diminuata, acceptandu-se compenzi de la 5000 de pungi dintr-un model. In plus, grafica, mostrele si transportul sunt asigurate in mode gratuit.

Pungescu – prietenul mediului, ajutorul companiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *