Afla ce avantaje au sacii de gunoi personalizati

saci si pungi

De ce este colectarea selectiva importanta

In ultimul timp tot mai multe tari si-au dat seama cat de grava este problema poluarii. Fie datorita deseurilor de plastic, fie gunoaielor care se arunca necontrolat. Uneori chiar la intamplare. De aceea au inceput sa fie date legi in acest sens. In prezent, exista containere de colectare selectiva. Urmatorul nivel este ca toata lumea sa foloseasca si saci de gunoi personalizati. Saci de gunoi personalizati in functie de culorile corespunzatoare deseurilor care pot fi aruncate in acestia. In curand toti cetatenii vor trebui sa colecteze selectiv deseurile pe care le produc. Toate aceste masuri au rolul de a proteja mediul inconjurator. De a incepe sa construim un mediu mai placut si mai sanatos. Atat pentru noi, cat si pentru generatiile care vor urma.

Asadar, colectarea selectiva ne ajuta sa fim responsabili. Sa ne protejam. Si in urmatoarele randuri iti vom spune exact ce saci de gunoi personalizati poti achizitiona de la noi!

Saci de gunoi personalizati – cum se folosesc corect?

In primul rand, vrem sa clarificam inca un detaliu despre colectarea selectiva. Ne dorim sa stii exact ce inseamna fiecare culoare de pe saci.

Sacii portocalii sunt pentru deseurile de plastic sau metal. Pe scurt, pentru pet-uri, recipiente de cosmetice, doze de aluminiu, conserve, sau caserole. Nu se arunca tacamuri, jucarii din plastic sau folie de aluminiu. Astfel stii exact cu ce sa asociezi culoarea galbena!

Sacii albastri sunt pentru hartie si carton. Adica pentru pungi si cutii de carton, unele ambalaje, maculatura. Totusi, nu poti arunca in acesti saci hartie cerata sau ambalaje contaminate. Spre exemplu, pungi de hartie patate de grasime.

Sacii verzi, nu in cele din urma, sunt pentru sticla. Adica stric pentru borcane si sticle. Nu se pot arunca in acesti saci sau containere becuri, vesela sau oglinzi.

Pentru deseurile care nu se pot recicla, exista diverse containere de colectare in anumite puncte din orasul tau. Poti suna chiar si la cateva centre de colectare, pentru a te asigura ca orice ai de aruncat nu va polua mediul!

 

De ce te ajuta sacii de gunoi personalizati in promovarea afacerii

Pe langa faptul ca poti opta pentru saci personalizati colorati special pentru colectarea selectiva, poti alege sa ii personalizezi. Personalizarea te ajuta sa pui in lume imaginea facerii tale.

Din punct de vedere al promovarii, oamenii sunt mult mai receptivi la imagini. Sau la videouri. La stimuli vizuali, in general. De ce se intampla acest lucru? Pentru ca imaginile ajung la ei mult mai repede decat un text. Chiar si atunci cand nu se concentreaza asupra lor. Asadar, fiind expusi la logo-ul firmei tale, oamenii vor incepe sa iti asocieze afacerea cu una mare, de succes. Deoarece tot vad aceeasi imagine peste tot. In cazul in care iti faci griji pentru asocierea cu sacii de gunoi personalizati, stai linistit! In doar cateva zile oamenii isi vor aminti doar logo-ul tau, nu si locul in care l-au vazut. Acesta este principalul avantaj atunci cand alegi saci de gunoi personalizati.

In plus, cand vor observa ca logo-ul afacerii tale se afla pe saci de gunoi personalizati pentru colectare selectiva vor fi impresionati! Cum din ce in ce mai multa lume este preocupata cu protejarea mediului, acestia vor aprecia eforturile pe care le depui. Si vor fi si mai interesati de afacerea ta!

 

De ce sa cumperi saci de gunoi personalizati de la noi

Cel mai mare avantaj este ca achizitionezi saci de gunoi personalizati la pret de producator! Adica la cel mai avantajos pret pentru tine.

Comenzile de saci de gunoi personalizati se onoreaza in cantitati de minim 10.000 de bucati. Sacii de gunoi neimprimati se vand in cantitati minime de 5.000 de bucati.

Termenul de productie este cel mai rapid pe care il vei gasi! Intre 2-7 zile lucratoare. Deci in maxim o saptamana poti avea chiar la tine la usa comanda ta de saci de gunoi personalizati.

Personalizarea se face chiar de noi. Inainte de a-ti produce sacii de gunoi personalizati iti vom oferi o simulare grafica. Gratuita! La fel ca livrarea. Pentru a-ti oferi cea mai buna calitate.

Inca un plus pe care il ofera sacii de gunoi personalizati pe care ii producem? Sunt 100% reciclabili! Iti oferim doar saci de gunoi personalizati produsi din granula reciclata de plastic. Deci nu numai ca iti poti promova afacerea si poti incuraja colectarea selectiva. Chiar protejezi mediul pana in cel mai mic detaliu!

Alege calitatea, alege sa comanzi saci de gunoi personalizati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *