Cum comandati pungi personalizate

pungi si sacose personalizate

Ce trebuie sa stiti inainte de a comanda pungi personalizate?

Comanda pungi personalizate ! Un element comun sesiunilor de shopping, cu care consumatorii s-au obisnuit, il reprezinta pungi personalizate. Majoritatea magazinelor le furnizeaza clientilor, unele chiar in mod gratuit, tocmai pentru a-i ajuta sa-si gestioneze mai bine achizitiile.

Din motive similare, este esential ca inainte de a comanda pungi personalizate, sa fiti la curent cu cateva lucruri, precum dimensiunile, grosimea foliei, culorile folosite si grafica.

Ce trebuie sa stiti despre rezistenta pungilor inainte de a comanda pungi personalizate?

Rezistenta si durabilitatea fiecarei pungi personalizate depinde la urma urmei, nu doar de grosimea foliei de poilietilena, ci si de dimensiunile produsului finit. Cand vine vorba de astfel de caracteristici, optiunile sunt multiple.

Este aproape imposibil de trecut cu vederea intrebari de genul ”Ce fel de produse vindeti?”, ”Cat sunt de grele si de voluminoase?”, ”Dar de fragile?”, ”Cate pungi de plastic va permiteti sa oferiti clientilor?”, etc.

In calitate de retailer-i, nu va ramane decat sa selectati parametrii in functie de utilizarile atribuite. Acestea vor corespunde asteptarilor pe care consumatorul final le are de la fiecare tip de ambalaj pus la dispozitie.

De multe ori, din prisma costurilor, pentru firma, este mai rentabil sa ofere clientilor sacose personalizate mai rezistente, decat sa-i oblige sa foloseasca doua sau mai multe ambalaje pentru transportul cumparaturilor.

comanda pungi personalizate

Clientul va aprecia calitatea unor detalii atat de nesemnificative la prima vedere precum grosimea si dimensiunile pungilor de polietilena. Ba mai mult, va fi motivat sa cheltuie in magazinul respectiv si va avea convingerea ca achizitiile ii sunt in siguranta in timpul transportului.

Comanda pungi personalizate, recomandari

Daca pentru transportul marfurilor lejere, este suficienta grosimea de 10-15 microni, pentru cele de greutate medie, va fi necesara o folie de 25 de microni. Iar produsele cele mai grele (peste 10-15 kilograme) au nevoie de pungi personalizate din plastic cu o grosime de cel putin 35 de microni.

In ceea ce priveste dimensiunea, este indicat sa stabiliti una ce se poate adapta la majoritatea produselor comercializate. Sau pentru a creste satisfactia clientilor, va puteti orienta spre sacose personalizate de marimi cat mai variate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *