pungi de plastic

Idei pentru transformarea din pungi de plastic in sacose personalizate

Indiferent de imaginatia si de creativitatea graficienilor, uneori, ideile acestora apar destul de ”anemice”. Evident, inspiratia lasa de dorit si transformarea din pungi de plastic in adevarate reclame reprezentative pentru business-ul gestionat, necesita o oarecare imbunatatire.

Daca va aflati in pana de idei si nu stiti cand si cum sa va folositi de potentialul ”faimoaselor” sacose personalizate, iata cateva sugestii:

Incepeti cu expunerea logo-ului

Pentru inceput, puteti alege sa imprimati propriul logo pe folia de polietilena.

Din fericire, insemnele companiei nu se vor demoda niciodata. Stocurile de pungi personalizate ramase de la un sezon la altul, vor putea fi repuse in circulatie in orice moment din an si la toate evenimentele pe care intentionati sa le promovati.

Pe de alta parte, expunerea logo-ului, fara alte ”accesorii”, ajuta la obisnuirea clientilor cu imaginea propusa. Simpla sa prezenta pe fatetele sacoselor din polietilena, contribuie la cunoasterea si la raspandirea brand-ului in randul publicului tinta, fara sa mai faceti nimic altceva.

Folositi-va de evenimente, sarbatori, ocazii speciale

Pe parcursul celor 365 de zile calendaristice, este imposibil sa nu va ”inspire” vreun eveniment cunsocut la nivel local, national, mondial sau vreo ocazie special creata. La fel de sugestive se dovedesc si vacantele, principalele sarbatori ori sfarsitul de an.

pungi de plastic

pungi de plastic

Cum ar fi sa le oferiti clientilor sacose personalizate in pragul sarbatorilor de iarna, de ziua indragostitilor sau de Paste? Si chiar daca nu desfasurati o activitate cu caracter comercial, la evenimentele organizate, va puteti rasplati publicul cu pungi plastic personalizate.

Impactul va fi unul surprinzator de… favorabil.

Lasati-va libera imaginatia

Este adevarat ca mai putin inseamna mai mult, dar macar din cand in cand, sunteti liberi sa va eliberati imaginatia. Graficienii va pot concepe o grafica speciala, cu usoare note de extravaganta, insa nimic exagerat, ci doar atat cat sa incite publicul.

Nu este nevoie de un design prea incarcat, ci doar de sacose personalizate cu imagini in masura sa dea nastere unui subiect de conversatie printre cumparatori.

Ar fi pacat sa dispuneti de un instrument atat de potent precum clasicele pungi de plastic si sa nu le folositi pentru a capta atentia clientilor.