pungi maieu personalizate

pungi maieu personalizatePungi maieu, utilizari multiple la un pret minim direct de la producator

Producator pungi maieu, dupa ce va aduceti acasa cumparaturile in pungi maieu din polietilena, de cele mai multe ori, acestea sfarsesc la cosul de gunoi, fara sa le mai reutilizati. Doar costa o nimica toata… adevarat.

Insa de ce sa nu le mai acordati o sansa daca tot le-ati cumparat? Datorita structurii materiei prime din care sunt confectionate, sunt chiar mai rezistente la uzura decat ati fi crezut. Nu degeaba, mintile creative le-au gasit deja intrebuintari dintre cele mai neobisnuite.

 

Ce puteti face cu cateva pungi maieu?

Ideile prin care va puteti transforma stocurile de pungi maieu, sunt pe cat de fanteziste, pe atat de simple:

a. Accesorii florale handmade

Experimentand, din cateva pungi maieu decupate in diferite forme, puteti crea accesorii sub forma de floare: bratari, coliere, etc. O alta posibilitate ar fi ca ornamentele astfel obtinute sa le folositi pentru infrumusetarea unei palarii de soare, a unei perechi de sandale sau a unei gentute pentru plaja. Rezultatele sunt cu adevarat surprinzatoare.

b. Imbracaminte pentru carnaval

Solutia pare la prima vedere imposibila. Si totusi, daca tot aveti prin casa pungi maieu pe care nu le mai folositi, de ce sa nu le transformati in creatii originale precum costumatiile de carnaval pentru cei mici? Este suficient sa le taiati fasii, sa le faceti ghem si apoi sa le lucrati cu croseta sau cu acele de tricotat la fel ca orice alte fire textile.

c. Ornamente crosetate pentru mobila

Cine ar fi crezut ca din cele mai subtiri pungi maieu, ati putea croseta ornamente pentru mobila cu adevarat unice? Procedura incepe cu taierea fasiilor si legarea acestora, astfel incat sa obtineti un fir cat mai lung. Apoi urmeaza crosetarea firului obtinut, respectand aceleasi reguli de confectionare a mileurilor din macrame, lucrate manual.

d. Transformarea in tesuturi netesute

Din diferite pungi maieu colorate, este posibil sa obtineti un material flexibil, complet impermeabil, asemanator cu tesaturile. Pentru a-l obtine aveti nevoie de un fier de calcat, reglat la o temperatura medie, pe care-l veti trece peste o punga impaturata in 3 sau 4 straturi suprapuse si asezata intre doua folii de hartie de copt. Procedura trebuie repetata pe ambele laturi, astfel incat rezultatul sa fie un tesut perfect sudat, gata pentru prelucrare.