Pungi personalizate, beneficii gratuite prin reclama

pungi de plastic

Pungi imprimate personalizate, pungi cu numeroase beneficii

Pungi imprimate personalizate pentru promovarea unui magazin, produs sau eveniment.

Cand vorbim de pungi imprimate personalizate, ne referim in primul rand la utilitatea lor.

Fiind un produs indispensabil in unele momente, pungile personalizate sunt un beneficiu evident pentru promovarea unei afaceri. Ele pot fi purtate pe strada dupa cumparaturi, dupa participarea la un eveniment atragand un capital important de imagine. Mult mai ieftine ca pret decat o reclama outdoor avand si beneficiul ca sunt mobile si se pot vedea in zone vizibile pentru alti clienti.

pungi imprimate personalizate

 

Cele mai folosite pungi personalizate sunt cele de tip maieu, folosite la cumparaturi datorita volumului mare obtinut cu ajutorul pliurilor laterale.

Se pot produce pungi imprimate personalizate in cantitati de minim 5.000 bucati/ dimensiune iar imprimarea este flexografica.

Se pot imprima informatii generale despre magazinul dumneavoastra precum numele, programul, adresa sau datele de online. Se pot promova produse pe una dintre fetele pungii, informatii despre eveniment etc.

Pungile personalizate de tip banana se preteaza mai mult pentru evenimente sau produse mai scumpe, fiind o varianta mai ”eleganta” decat pungile maieu din plastic.

Termenul de executie pentru productia pungilor personalizate este de minim 4 zile de la comanda ferma. La comanda executam grafica si simularea pentru clisee gratuit, indiferent de comanda.

Transportul este gratuit.

Comenzi de pungi se pot face la numarul de telefon 0742.024.141 sau la adresa de email comenzi@pungi-maieu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *