Pungi plastic maieu personalizate la cel mai bun pret.

Pungi maieu personalizate realizate in functie de nevoile tale

Pungi maieu personalizate sunt deosebit de practice, li se pot atribui multiple utilizari si mai ales, au un pret derizoriu. Nu sunt prea multe produsele care se bucura de atatea calitati. Este vorba despre binecunoscutele pungi maieu personalizate, asa cum le cunosc toti consumatorii.


Profesionistii ce compun echipa Total Gama supravegheaza intregul ciclu de productie, incepand de la alegerea materiei prime si pana la grafica personalizata a fiecarei categorii de pungi maieu. In acest fel, este sigur ca produsul final corespunde din punct de vedere calitativ si estetic solicitarilor si exigentelor clientilor.
Inca din prima zi de cand si-a deschis portile, compania noastra a realizat multiple variante de pungi, in functie de cererile individuale ale fiecarui client, acestea diferentiindu-se in functie de:
• Dimensiune, incepand de la 23 x 35 cm, pana la 40 x 60 cm;
• Grosimea foliei de polietilena, de la 10, pana la 35 de microni;
• Forma variabila, pungi tip maieu sau pungi tip banana;
• Grafica, personalizabila cu pana la 6 culori diferite;
• Fatete imprimate (una sau pe ambele),etc.

pungi maieu personalizate
Dintre categoriile de pungi maieu create se detaseaza variantele personalizate cu logo-ul agentului economic sau / si cu mesajul publicitar adresat consumatorilor. Produsele ce pot fi gasite la sectiunea de pungi maieu personalizate, tinand cont de utilitatea lor multipla, sunt preferate atat de titularii de business-uri, cat si de clientii obisnuiti ai magazinelor si ai supermarket-urilor.
Pe de o parte, posesorii de afaceri isi pot promova serviciile, produsele, dar si brand-ul. Ei aleg sa imprime mesajele sau insemnele proprii pe una ori pe ambele fatete ale unor pungi maieu personalizate. Costurile sunt infime raportat scopului initial pentru care au fost inscriptionate, si anume pentru promovarea afacerii si pentru crearea unei imagini faborabile in fata publicului larg si a consumatorului efectiv sau potential.
Pe de alta parte, cumparatorii sau clientii ce frecventeaza spatiile comerciale, fara sa fie deranjati de detaliile grafice ale variatelor tipuri de pungi achizitionate la casa de marcat, isi vor putea transporta acasa marfurile. Totodata, le vor putea utiliza in nenumarate randuri la cumparaturile din acelasi magazin, sau din altele.