comanda pungi maieu

Comanda pungi tip maieu. Avantajele utilizarii de pungi plastic

Pungile si sacosele de plastic personalizate sunt ideale pentru succesul afacerii dumneavoastra.

Pungile si sacosele de plastic sunt reciclabile. De exemplu, pungi plastic de tip maieu pot fi reciclate în functie de creativitatea consumatorului, cum ar fi folosirea la confectionarea de decoratiuni interioare.

Sacosele de plastic pot fi imprimate cu diverse mesaje sau logo-uri. Incât pot fi personalizate în functie de preferintele clientilor iar acest proces se realizeaza în fabrici de pungi specializate. Conform unui procedeu tehnic care se rezuma la 3 pasi de baza si anume extrudare, imprimare si finisare.

pungi tip maieu personalizate

Pot fi imprimate dupa preferinte, comanda pungi maieu

În ceea ce priveste imprimarea de pungi plastic personalizate tehnica cea mai cunoscuta si utilizata în fabricile de pungi personalizate este flexografia. Ea se bazeaza pe cliseele flexografice particularizate, care se realizeaza cu ajutorul unei masini flexografice, procedeu asemanator stampilelor.

Pungi plastic personalizate constituie o modalitate eficienta de promovare a afacerii dumneavoastra. Intrucat pot fi individualizate cu numele firmei, detaliile de contact, ofertele tentante si diverse mesaje de natura sa informeze si sa atraga clientela, ceea ce constituie o strategie excelenta de marketing si de publicitate.

Avantajele principale al pungilor si sacoselor de plastic este ca pot fi personalizate la cererea clientului. Ele sunt fabricate cu maxima operativitate, în stocuri mari (minim 5.000 de bucati/model) si pot fi comandate sub forma de pungi plastic tip maieu sau pungi personalizate de tip banana, fiecare cu beneficiile sale, în functie de preferintele si nevoile clientului.

În plus, aceste de pungi din plastic sunt si foarte rezistente. De exemplu, pungile plastic de tip banana sunt confectionate dintr-o folie de 70 sau 80 de microni si suporta greutati de maximum 15 kilograme.

Ne-am gândit ca este important si modul în care sunt transportate produsele care sunt depozitate în pungi plastic.

Astfel, de exemplu, pungile si sacosele tip banana sunt prevazute cu mânere ergonomice, decupate sau aplicate, care in functie de destinatie pot fi si întarite si care sunt adaptate pentru necesitatile utilizatorilor în scopul de a garanta ergonomia, usurinta manevrabilitatii si rezistenta acestor pungi plastic.

Comanda pungi maieu pe adresa comenzi@pungi-maieu.ro