FARMACIILE – CLIENTI FIDELI AI SOLUTIILOR PERSONALIZATE

pungi farmacie

Pungile de plastic farmacie produse la comanda in functie de grafica

Pungile de plastic farmacie si plicurile de hartie sunt cele 2 metode de ambalare folosite uzual in mediul farmaceutic.

pungile de plastic farmacie

Desi pot parea limitative la prima vedere, acestea ofera un grad foarte mare de versatilitate, atat pungile cat si plicurile putand fi realizate pe diferite dimensiuni. Astfel, fiecare ambalaj are o alta destinatie: in plicurile de hartie se pun medicamentele mai mici si in cantitati reduse. In timp ce pungile de plastic farmacie mici si mari sustin cantitati si volume mai mari de produse.

Dilema: Cum ne decidem ce anume are prioritate la imprimarea pungilor personalizate?

Aceasta intrebare (legitima) are un raspuns foarte simplu: depinde care este cel mai important aspect ce trebuie promovat in acel moment. Daca aceasta promovare are un termen prestabilit – mic, mediu sau lung.

O farmacie nou aparuta pe plan local sau national va imprima pe primele loturi de sacose personalizate datele de contact ale farmaciei, isi va anunta deschiderea si ofertele speciale.

Poate o farmacie isi deschide o noua locatie. Atunci, evident, interesul este de a face cat mai repede cunoscut acest eveniment.

Daca inaugurarea este insotita de discounturi sau de o lansare de produs atunci este recomandata imprimarea sacosei de plastic pe ambele fete.

Farmacia a achizitionat un nou produs distribuit in exclusivitate – in acest caz accentul va fi pus pe noul produs ca avantaj in fata competitorilor.

Daca farmacia trece printr-un proces de rebranding, imprimarea pungilor va fi un ajutor. Ajuta in familiarizarea clientilor cu noua identitate, aceasta fiind de asemenea o buna ocazie de a prezenta noi facilitati –  preturi mai mici pentru studenti, card-uri de fidelitate, timp scurt de asteptare la casa, magazin online optimizat.

Noi va stam la dispozitie cu sfaturi, informatii si oferte personalizate.

Hai sa ne cunoastem!

0742.024.141

comenzi@pungi-maieu.ro

facebook.com/pungimaieu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *