pungi farmacie

Pungi farmacie – Ce iti recomandam?

Te-ai gandit deja ce fel de pungi farmacie ai nevoie pentru magazinul tau? Desi la prima vedere nu iti pare deloc important aspectul si calitatea ambalajelor, nu uita ca in general, clientii sunt atenti pana si la cele mai nesemnificative detalii.

In momentul in care ti-ai deschis o farmacie, un magazin cu remedii naturiste sau un plafar, trebuie sa te gandesti la un tip de ambalaj potrivit produselor comercializate.

Si cu toata concurenta ce pune in dificultate pana si cel mai descurcaret manager, nu iti recomandam sa-ti neglijezi clientii.

Consumatorii, atunci cand selecteaza locul de unde sa-si cumpere medicamentele, (sau alte produse similare), tin cont si de banalele pungi farmacie, care in multe magazine specializate, nici macar nu exista.

Daca iti imaginai ca sunt motivati doar de preturile avantajoase de la raft, afla ca te inseli.

Indiferent de frecventa cu care pasesc intr-o farmacie sau de sumele pe care sunt dispusi sa le cheltuie, cumparatorii incearca sa identifice cat mai multe avantaje pe care comerciantul (in cazul nostru farmacistul) i le pune la dispozitie.

pungi farmacie

Clientul este atent la prezentarea produselor pe rafturi si la modul in care acestea sunt ambalate la vanzare. Nu mai trebuie sa mentionam ce impresie isi fac consumatorii cand in loc sa folosesti pungi farmacie, le pui medicamentele direct in brate.

Comparand diversi comercianti, analizeaza diversitatea si calitatea serviciilor oferite.

Spre exemplu, masurarea tensiunii sau / si a glicemiei in mod gratuit, este o practica deseori intalnita chiar si in farmaciile de cartier.

Cumparatorii se mai uita si la posibilitatea de a obtine reduceri la anumite preparate sau sa beneficieze de unele promotii, carduri de fidelitate, etc. Un alt punct favorabil il reprezinta si varietatea produselor farmaceutice si amabilitatea farmacistilor.

Si pentru ca te mai poti folosi de un detaliu in masura sa-ti imbunatateasca imaginea, iti propunem sa surprinzi fiecare client cu pungi farmacie personalizate.

Desi majoritatea farmaciilor prefera sa se limiteze la o grafica generala (crucea verde), cu noi poti aduce o schimbare!

Fara sa cheltui sume fabuloase, vei vedea cat de mult face o grafica mai deosebita. Sau prezenta unui mesaj sugestiv adresat clientilor. Toti ”vizitatorii” vor fi placut impresionati de atentia cu care sunt tratati si de serviciile exemplare, pentru care nu trebuie sa scoata din buzunar niciun banut in plus.