Cum se calculeaza un pret pentru pungi plastic

Daca doriti sa aflati un pret pentru pungi plastic personalizate, avem nevoie de urmatoarele informatii

In primul rand avem nevoie sa masuram dimensiunile unei pungi de plastic dorite, punga trebuie sa fie inchisa asezata pe o masa si se masoara lungimea si inaltimea in cm. Foarte important, sa se masoare si cu toarte, lungimea este de la baza pana unde se termina toarta.

Urmatorul criteriu pentru calculul de pret este cantitatea de pungi.

Pentru a intra in productie cantitatea minima este de 5.000 bucati cu personalizare la maxim 3 culori si de 10.000bucati cu personalizare la maxim 6 culori. Cu cat cantitatea este mai mare cu atat costul/bucata este mai mic. Avem praguri la 5.000bucati, 10.000bucati, 30.000 bucati si asa mai departe.

Un indice foarte important il reprezinta numarul de culori pentru pungi personalizate dar si suprafata de culoare. Diferenta este de aproximativ 5% pentru fiecare culoare adaugata. Suprafata de imprimare poate sa fie sub 50% in cazul imprimarii unui logo sau de mai mult de 50%.

Pretul se calculeaza in functie si de grosimea foliei din care este facuta punga, cu cat este mai groasa cu atat pretul este mai mare.

pret pentru pungi plastic

Pentru a comanda pungi plastic personalizate asteptam comenzile dumneavoastra la adresa comenzi@pungi-plastic.com sau la telefon 0742.024.141

Daca doriti mostre de pungi va asteptam in strada Sevastopol, nr 24, Bucuresti intre orele 09-17 de Luni pana Vineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *