Nu se poate shopping fara pungi plastic cumparaturi!

pungi de plastic

Pungi plastic cumparaturi la comanda

Pungi plastic cumparaturi in functie de produse. In aceste vremuri moderne, cozile la care odinioara misunau doar gospodinele sau pensionarii, au ramas o amintire. Iar cumparaturile, mai mult decat o manie, au devenit mai mult o rutina, o activitate cu care v-ati obisnuit deja cu totii.

Cam tot la fel cum v-ati obisnuit cu atat de necesarele pungi plastic cumparaturi pe care le achizitionati aproape spontan, la fiecare repriza de cumparaturi.

Este drept ca uneori consumatorul modern, mai exact consumatoarele, este deosebit de ingenios si isi strecoara caserola de pulpe, direct in poseta, fara sa-si mai accesorizeze buzunarele cu pungi maieu sau cu pungi banana. Dar ce este de facut in cazul unor cumparaturi mai consistente?

O paine, de exemplu, gata ambalata, poate fi cu usurinta transportata la masina sau direct acasa.

Insa ce se intampla cu kilogramele de fructe si legume, cutiile de conserve, cu baxurile de bere sau cu alte achizitii ce ocupa lista intocmita cu grija de-acasa?

pungi plastic cumparaturi

Fara ca cineva sa constientizeze actiunea, instinctual, odata cu produsele dorite, clientul tipic ii va solicita casierei inainte sa plateasca, si una sau mai multe pungi plastic. La prima vedere, nimeni nu da importanta celor cativa banuti cat costa pana si cele mai scumpe pungi plastic cumparaturi.

Alege pungi plastic cumparaturi in functie de produsele vandute

Dar de ce o cheltuiala neprogramata daca se poate economisi fara niciun efort in plus? De ce ar vrea cineva sa-si risipeasca economiile, cand vechile pungi maieu si pungi banana din dotarea sertarelor de-acasa pot fi reutilizate?

La cele cateva grame si la cei cativa microni grosime, acestea nu sunt nici grele, nici voluminoase. Prin urmare, una sau mai multepungi plastic cumparaturi vor fi usor de strecurat in buzunarul unui sacou, al pantalonilor, in poseta sau in bordul masinii.

Iar ”operatiunea” nu costa nimic… Oricum au ajuns sa stea degeaba prin colturile camarilor sau prin debarale.

Surprinzator, in aparenta, din cauza foliei de polietilena, par atat de fragile, insa nu sunt deloc.

Pentru ca tehnolgia de fabricatie si materiile prime folosite de producatorii de pungi maieu si pungi banana de la Total Gama sunt de cea mai buna calitate. Si nu va vor lasa la greu, chiar daca va decideti sa le reutilizati la fiecare repriza de shoppping ori pentru ambalarea unor obiecte casnice si alimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *