Producator de pungi plastic, despre pungi personalizate

producator pungi

Producator de pungi plastic. De ce variantele personalizate?

Aparent, la pungi, modelele simple si personalizate indeplinesc functii similare. Si totusi, intre cele doua categorii exista diferente. Iata care sunt motivele care ii determina pe majoritatea agentilor economici sa investeasca in variantele personalizate:

a. Producator de pungi personalizate. Pungile personalizate sunt accesibile ca pret

Cand va adresati unui producator pungi plastic, solicitati o oferta de pret atat pentru modelele simple, cat si pentru cele personalizate. Faceti apoi o comparatie intre costurile pungilor simple si costul pungilor personalizate.

Diferentele exista. Insa comparativ cu pretul total al comenzii, sumele in plus reprezinta doar picatura dintr-un vas cu apa. Macheta grafica, mostrele si transportul va sunt oferite in mod gratuit de producatorul Total Gama.

b. Producator de pungi personalizate. Pungi personalizate va fac publicitate gratuita

Prin personalizare, pungile din plastic se transforma automat, intr-un optim vehicul publicitar. Pentru a va castiga popularitatea in randul clientilor, nu mai aveti nevoie de mijloace de promovare costisitoare. Consumatorul final va face totul.

Imediat ce va iesi de pe portile magazinului cu punga personalizata in mana, acesta va purta mai departe mesajul pe care doriti sa-l transmiteti, inscriptionat pe folia de polietilena. Astfel, trezind curiozitatea publicului, veti atrage noi clienti.

c. Producator de pungi personalizate. Pungi personalizate sunt creative

Imprimate cu grafica potrivita, pungile personalizate propuse de Total Gama, producator pungi plastic, devin mai mult decat un obiect destinat strict transportului. De sarbatori si nu numai, orice retailer isi poate fideliza clientii folosind imagini si mesaje sugestive.

In functie de abilitatile designer-ilor si graficienilor, orice punga personalizata se transforma intr-un ambalaj propriu-zis pentru cadouri. Astfel, consumatorul final le va alege in locul altor variante de ambalare.

d. Producator de pungi personalizate. Pungile personalizate va ofera diversitate

Daca va decideti in favoarea pungilor simple, poate imprimate standard, cum veti face sa va diferentiati de concurenta? Pentru clienti, interesati de cat mai multa diversitate, veti ramane doar un magazin oarecare, ce nu aduce niciun plus prin care sa se remarce.

producator de pungi

Daca va orientati catre un producator pungi plastic interesat de pretentiile pe care le exprimati, acesta va sti sa va indrume spre modelele ce va caracterizeaza brand-ul, produsele sau serviciile.

Pungile personalizate va ofera cele mai multe optiuni. Prin imprimarea diferentiata veti mai adauga un avantaj ce va poate ajuta sa va distantati de restul concurentilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *