Pungi farmaceutice si plicuri de hartie pentru farmacia ta!

Pungi farmaceutice pentru medicamente. La fel ca orice alt business din sectorul privat, farmaciile depind de mediile de promovare si strategiile de marketing pentru a-si creste vanzarile si a ramane relevante in piata.

Pungile personalizate sunt una dintre cele mai populare variante pentru farmaciile ce au nevoie de solutii de ambalare conform nevoilor individuale.

Este o solutie ce implica un cost redus in comparatie cu alte mijloace de comunicare, dar care ofera rezultate satisfacatoare atat pe termen mediu cat si lung.

Fie ca esti o farmacie de cartier sau un lant farmaceutic, la pungi-maieu.ro iti oferim mai multe tipuri de ambalaje. De plicuri hartie de diferite dimensiuni sau pungi tip maieu de plastic simple/personalizate.

Modele pungi farmaceutice produse la comanda

Pungile farmaceutice plastic maieu sunt de doua feluri:

– 23×35 cm pentru medicamente mici

– 27×51 cm pentru medicamente mari.

Plicurile de hartie pentru farmacii vin in trei dimensiuni diferite – ilustrate in imaginea de mai jos:

 

Pungile farmacie personalizate sunt imprimate de obicei cu verde avand crucea si datele farmaciei imprimate pe o singura fata. Desigur, in functie de branding-ul specific fiecarei farmacii, culorile pot fi diferite. Atat logo-ul cat si mesajul imprimat se pot modifica in functie de optiunile clientului.

pungi farmacie        pungi farmaceutice

Cantitatea minima pentru o comanda de pungi farmacie este de 5.000 buc pentru imprimarea cu 1 sau 2 culori, de minim 15.000 buc. Pentru imprimarea la 3 culori, 20.000 buc (4 culori), 25.000 buc (5 culori) sau minim 30.000 buc (6 culori).

De asemenea producem si pungi banana cu maner decupat specifice farmaciilor, de dimensiunea 22x30cm avand imprimate pe ambale fete sigla si datele companiei.

Pungile farmaceutice se produc cu folie subtire, nefiind necesar sa suporte sarcini prea mari, grosimea pungilor maieu fiind de 10-12 microni. Pentru pungile mici si de 14-15 microni pentru pungi farmaceutice mari.

 

Va asteptam cu oferte si reduceri de pret pentru cantitati mari de pungi farmacie

Comenzi pe adresa  comenzi@pungi-maieu.ro sau la telefon 0742.024.141.

pungi farmacie