Livram pungi

Livram pungi plastic gratuit indiferent de comanda si cantitate

Livram pungi plastic gratuit in Bucuresti, Constanta, Arad, Timisoara, Brasov, Cluj, Craiova, Pitesti precum si in orasele de legatura dintre acestea. Livrarea este gratuita numai cu masinile noastre, nu si prin curier.

Livrarile se fac gratuit de catre noi, prin reteaua noastra nationala de distributie. In acest mod, aveti garantia ca pungile de plastic vor fi livrate in conditii optime, fara a fi deteriorate pe drum.

Pentru ca, transportate in conditii improprii, plasticul se degradeaza, colaboram cu firme de curierat profesioniste. Astfel suntem siguri ca indiferent cum vom trimite comanda spre destinatie, aceasta va ajunge in stare perfecta!

O colaborare de succes este bazata pe incredere si respect reciproc. Tocmai de aceea suntem alaturi de fiecare client de la momentul plasarii cererii de oferta pana atunci cand produsele – pungile de plastic – ajung in mana acestuia.

Iti prezentam toate datele de care ai nevoie pentru a face cea mai buna alegere pentru magazinul tau. Apoi gasim impreuna modelul de sacosa si dimensiunea potrivita, te asistam la realizarea machetei grafice, iar in final iti oferim pungile personalizate de care ai nevoie.

Pentru noi fiecare client este important si cautam imbunatatirea constanta a serviciilor, pentru ca fiecare succes al clientului nostru este si o reusita a noastra.

Pungile sunt ambalate in baxuri de 500 bucati sau 1.000 bucati in functie de lungimea lor.

Fiecare bax contine 10 seturi de 50 sau 100 bucati.

Termenul de executie pentru o comanda normala, intre 5.000 si 20.000 bucati, este de 5-7 zile lucratoare. Prima comanda se livreaza cu 1-2 zile mai tarziu din cauza cliseelor flexografice.

Termenul de livrare la o comanda normala este de 6-12 zile in functie de traseul masinilor noastre de livrari.

Livrari se fac in fiecare saptamana. Pentru a afla traseul de livrari sunati la numarul de telefon 074.000.83.93

Pentru comenzi si informatii suplimentare asteptam mailurile dumneavoastra pe comenzi@pungi-maieu.ro

 

Livram pungi